5x op maat gemaakt

Geweldig: je eigen stempel
Geweldig: je eigen stempel

Massaproductie is er (meer) dan genoeg in de wereld. Juist daarom vinden we het bij Flavourites zo leuk om op zoek te gaan naar de snoepjes van internet - juist die webshops waar je unieke producten vindt. Al jaren speuren wij naar dit soort adresjes. En waar is internet nu beter geschikt voor dan voor het maken van unieke, gepersonaliseerde items? Vergeet de fotoboeken, mousepads en mokken bedrukt met foto. Er is zoveel meer! Daarom heb ik een top 5 gemaakt van mijn meest favoriete gepersonaliseerde items van dit moment. Benieuwd wat jij ervan vindt!

Op nummer 1: een stempel met je eigen foto. Hilarisch, toch? Ik vind dit geweldig. Bij de (zo leuke!) webshop Deboktorenzijnbaasje.nl kun je dit laten maken. Kijk maar. Je stuurt een foto in van jezelf (tip: zoek er eentje met veel contrast) en er wordt een stempel van gemaakt. Beetje narcistisch, om overal je eigen stempel op te knallen? Welnee. Gewoon hartstikke leuk! Ik moet meteen denken aan de Flavourites-snoepjestempel die Marije mij ooit gaf. Ook té leuk.

Taart met wens
Taart met wens

Goed voor een tweede plek: de gepersonaliseerde ringen die je bij Suuz.com kunt laten maken. Suuz is fantastisch. Met behulp van supersonische 3D-printers maken ze hier prachtige producten. Super strak: de initial blend ring. En dromerig mooi vind ik de manuscript ring, waarbij je letters en symbolen zelf kunt toevoegen. Gaaf zeg, en te bestellen in zilver of in goud. Ongeloofljk, dat dit 'gewoon' uit een printer komt.

Oké, nummer 3 dan. Ik heb al heel lang het idee om eens een keer een eigen kwartet van Kwartetcadeau.nl te laten maken. Lijkt me superleuk om van een bijzondere vakantie te maken, of eentje van mijn vriendinnenclubje. Dat wordt hilarisch natuurlijk, echt lachen! En dan met de nodige wijn op lekker gaan kwartetten. Heb jij voor mij van 'Scharrels'... '. Ahum. Details overbodig. Gewoon heel geestig, zo'n gepersonaliseerd kwartet! Ook heel leuk trouwens voor je collega die jubileert, je zus die gaat trouwen of je vriendin die op wereldreis gaat.

De vierde plek is voor Printcandy.nl. Ik liet hier al eerder posters maken met onze eigen namen: ze zijn heel leuk vormgegeven dus echte beauties voor aan de muur. Zeker in de poster-gekte die momenteel woedt een originele toevoeging. Ze hebben heel veel leuke prints en zijn heel betaalbaar, dus ga snel kijken!

Op nummer 5 staat Bakemywish.com. Dit is zo'n leuk concept. Hier kun je taarten laten bakken waar je een persoonlijke wens in kunt stoppen. Die wens zit in een speciale koker die in de taart wordt meegebakken. Een soort super fortune-cookie! Briljant. Staat al langer op mijn wensenlijstje en moet ik echt een keertje laten maken voor iemand die het verdient.

Leuke tips hè. Ik word er superblij van. We hebben trouwens nog veel meer leuke webshops voor je gespot waar je gepersonaliseerde producten kunt laten maken. Missen we nog een goed adresje? Je kunt het ons altijd laten weten door je eigen tip in te sturen!

reacties op dit blog (2)

01 september 2015
Flavourites
Hi Ellen, Printcandy liet ons het volgende antwoord weten: De lijstjes zijn in deze ge-photoshopt, maar dezelfde soort lijstjes en in de zelfde maten hebben ze bij Xenos. Bij Ikea hebben ze de series VIRSERUM en RIBBA in alle maten. Vind ik persoonlijk mooier en die zijn er ook in het zwart. Succes!
31 augustus 2015
Ellen
Leuke inspiratie weer! :-) Vraagje #4, waar komen deze mooie simpele lijsten vandaan? Zowel de zwarte in verschillende formaten als de houten. Bedankt!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)