5x onmisbare zomergadgets

Ice Shot Glass: gaaf!
Ice Shot Glass: gaaf!

Dat had ik toch niet verwacht, dat ik na mijn zomervakantie nog even een blog zou schrijven met de titel '5x onmisbare zomergadgets'. Maar met het zomerweer dat we de komende dagen mogen verwachten, kan ik het niet laten. Daarom: 5 zomergadgets voor nu - en anders gewoon voor hopelijk mooie nazomerdagen of voor 2017!

Gezien bij Cadeau-cadeau.nl: deze rubberen mal waarin je watr/munt/limoen of een shotje tequila, wodka of iets anders kunt doen. Invriezen en klaar is je indrukwekkende Ice Shot Glass. Briljant.

Prik je wijn in het zand
Prik je wijn in het zand

Ik heb ze eerder genoemd maar zeg het nog maar even: deze wijnglazen alias beach glasses zijn een ideale uitkomst als je graag een wijntje drinkt aan het strand. Je prikt je glas zo in het zand!

Maak je eigen Calippo
Maak je eigen Calippo

Waterijsjes om zelf te maken, je weet wel in die malletjes die we vroeger al hadden, blijven leuk. Maar met deze nieuwe mallen die ik zag bij Coolgift.com maak je je eigen Calippo!

XX eenhoorn
XX eenhoorn

Ook gezien bij Coolgift.com: deze XXL opblaas eenhoorn. Kun je gerust met z'n tweeën op. Weer eens wat anders dan de opblaas hema tompouce.

Leuk en lekker: watercocktails
Leuk en lekker: watercocktails

En nog iets leuks, gezien bij Voordehap.nl en perfect passend bij deze tropische dagen. Het boekje Watercocktails gemaakt door Dopper, vol met recepten voor het zelf maken van originele en verfrissende watercocktails gebaseerd op verse producten en natuurlijke smaken. Ik ben super nieuwsgierig naar dit boekje, dat als je het mij vraagt het hele jaar door welkom is. Want water... wat kun je daarnaar snakken. Vooral nu, trouwens. Ik ga plonzen, geniet van de zomer!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)