5X niet missen op Flavourites Live!

Nina Fuehrer
Nina Fuehrer

Nog ruim anderhalve week, en je kunt weer shoppen, scouten, workshops volgen en superveel inspiratie opdoen op Flavourites Live! De leukste webshops staan weer klaar om je te verrassen met écht heel leuke producten. Vandaag tip ik je vijf van mijn favoriete must-sees!

Als eerste: de sjaals van Nina Fuehrer. Te gek zijn ze; in de vorm van vosjes, zwaantjes en meer. Fantastisch handwerk dat je écht moet zien. Een snoepje van een shopje!

Allerwarmst
Allerwarmst

Ook iets wat je eigenlijk niet mag missen: de creatieve workshops. We hebben een heel leuk aanbod, je kunt dus zelf aan de slag maar je kunt ook designers aan het werk zien! Mijn persoonlijke favoriet: de workshop van Allerwarmst. Hier kun je handbreien waarmee je leert hoe je zelf die prachtige, dikke, wollen dekens maakt. Ik heb 'm thuis op de bank (geshopt tijdens Flavourites Feest afgelopen mei dus niet zelf gemaakt hè) en kan je echt verklappen: deze. wil. je. hebben. Aan de slag dus!

Kaschka
Kaschka

Heel veel sieraden draag ik niet, maar wát ik draag... is in de meeste gevallen van Kaschka. Oogverblindend mooi label vor ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Ik vind het te gek dat ze er weer bij zijn en ga zeker nieuwe snoepjes spotten!

Tinne-Mia's stationery
Tinne-Mia's stationery

Qua stationery ben ik groot fan van het label van Tinne-Mia. Rustig, clean, altijd in mooie tinten... Zo'n jaarkalender van 2018 ga ik echt bekijken, mooi én handig!

12nicethings
12nicethings

En tot slot... Bij Geertje van 12nicethings.com vind je altijd 12 mooie dingen in de webshop. Een genot om te zien, deze kunstzinnige werld van papier. Prachtig knipwerk waar je stil van wordt. Daar ga ik zeker weer heerlijk gluren!

Ook zin om naar Flavourites Live te komen? Superleuk! Op www.flavouriteslive vind je al het nieuws en shop je je tickets met korting in de voorverkoop!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)