5x leuk servies

watermeloen stijl
watermeloen stijl

Servies, ik ben er gek op! Ik gaf het al eerder aan, het liefst in alle soorten en maten. Als het maar vrolijk is. Vorige week mochten wij van Flavourites aanwezig zijn bij de Grand Opening van CASA Utrecht, waar we ook weer prachtig servies tegen kwamen. Dit inspireerde mij om wat mooie kunstwerkjes voor jullie te verzamelen. Want servies, daar heb je natuurlijk nooit genoeg van!

Wat een pareltjes, deze schaaltjes in Watermeloen stijl. Zo’n leuke combinatie dat roze met goud. Hier kan ik maar één ding bij denken: I want this! Zowel de kleine als de grote schaal zijn handgemaakt, hebben een Perzische achtergrond en zijn verkrijgbaar bij Roya Store.

mooi voor op tafel én aan de muur
mooi voor op tafel én aan de muur

En ze hebben hier nog veel meer moois. Kijk deze leuke, vrolijke bordjes en schaaltjes eens! Die mogen niet in je collectie ontbreken. Perfect om het nagerecht op te serveren of ook leuk voor aan de muur.

wow, mooie houten borden
wow, mooie houten borden

Oh, deze houten bordjes van wonenmetlef.nl zijn mooi! De afmetingen en de vorm van de bordjes kunnen iets verschillen, wat het heerlijk speels maakt. En ook handig: het is makkelijk te combineren. Ik ben fan!

prachtig goud
prachtig goud

Heb jij weleens aan goud servies gedacht? Nee? Zonde! Want dit is namelijk echt een eyecatcher voor naast je bord. En hoe tof ziet het eruit! Dit prachtige bestek vind je bij House for Interior en maakt van elke maaltijd gegarandeerd een feestje. Bring that party on!

favoriet: blauw servies
favoriet: blauw servies

En dan nog even over CASA. Deze internationale interieurwinkelketen opende vorige week haar eerste winkel in Nederland. De eerste winkel is gevestigd in Utrecht (waar wij als Utrecht inwoners maar wat blij mee zijn) en wij mochten er alvast even rondsnuffelen. Leuk spul hebben ze joh! Hoe gek wij ook op online shoppen zijn, soms is het ook leuk om spullen even in het echt te zien en te voelen. En ook hier hadden ze prachtig servies. Deze collectie met blauwe schaaltjes en borden bijvoorbeeld, één van mijn favorieten!

zoveel leuks
zoveel leuks

Woon je niet in de buurt van Utrecht? Niet getreurd. In de tweede helft van 2018 openen in Nederland 50 nieuwe CASA winkels en in 2019 komen daar nog eens 60 bij. Dat wordt shoppen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)