5x geweldige kraamcadeaus voor elk budget

Zo lief!
Zo lief!

Gek joh. Mijn buurtjes zijn voor het eerst opa en oma geworden. Nu wonen hun zoon en schoondochter met kersverse baby één voordeur verderop, maar knuffelen is er niet bij in deze corona-tijden. Staan ze door het raampje naast de voordeur te lachen en te zwaaien, hoe bizar moet dat zijn! De babyshower zal moeten wachten, kraamvisite wordt raamvisite. Heb jij ook pasgeboren baby's in je omgeving? Ook al zit 'gewoon' beschuit met muisjes eten er nu even niet in, je wilt ook vast een leuk kraamcadeautje langs komen brengen of opsturen. Ik geef je vijf geweldige kraamcadeautips voor elk budget!


.
.
.

Kraamcadeau tot € 15,-: Even doorbijten
Ja, daar denken de kersverse ouders nog even niet aan op het moment dat hun kleine spruitje er nét is. Maar er komt een dag dat er ook tandjes komen, en die dag (nee, dagen. Nee, weken. Neeeee... máánden) gaan niet onopgemerkt voorbij. Behalve het geven van veel knuffels zit er weinig anders op dan baby te ontlasten met een bijtring. Maar dan wel eentje die een beetje stylish is, natuurlijk. Met deze bijtringen van Liewood kun je voor de dag komen. Zien er tof uit, en helpen ook vast en zeker tegen de pijn. In mint of roze. Prijs € 11,-. 
.
.
.

Kraamcadeau tot € 40,-: Persoonlijke sterrenhemelposter
Een heel origineel cadeau geef je als je een poster van de sterrenhemel van het geboortemoment van de baby laat maken. Je kunt dit doen bij Mrstarsky.com en het is echt een heel tof product. Sowieso vind ik deze illustraties erg mooi, maar het is ook gewoon ontzettend leuk om zo'n uniek cadeau te geven (of te krijgen). Nieuw in de collectie is deze kleur terra met goudfolie. Prachtig en qua kleur helemaal on trend. Zo'n poster heb je al vanaf € 34,-, en als je wilt kun je er ook meteen een wissellijst op maat bij kopen.
.
.
.

Kraamcadeau tot € 50,-: De liefste badcape
Er is weinig fijners op de wereld dan een net gewassen baby. Heerlijk in een doek wikkelen en knuffelen maar... Deze badcape van Liewood zag ik bij Littlethingz.be en is echt een snoepje. Hij heeft een zeer hoog aaibaarheidsgehalte en gaat vast en zeker de favoriet worden van de kersverse ouders én hun baby. Die konijnenoortjes... Héél, heel erg cute. Extra fijn: de badcape is op natuurlijke wijze gekleurd en hij is gemaakt van 100& biologisch katoen. Aha - dat verraadt die extreme zachtheid. Met z'n formaatje van maar liefst één bij één meter schat ik in dat hier heel wat jaartjes gebruik van wordt gemaakt. Prijs €39,95.
.
.
.

Kraamcadeau tot € 75,-: van opbergzak naar speelmat en vice versa
Deze Play & Go van Ikbenzomooi.nl is zowel een opbergzak als een speelmat. Da's handig joh. NIet alleen voor thuis, maar ook als je op pad gaat. Deze is nu in de sale, van € 59,95 voor € 52,95. 

Kraamcadeau tot € 100,-: Hangmat, speelkleed en boxkleed inéén
Wil je met een aantal vriendinnen een leuk kraamcadeau geven aan jullie net bevallen vriendin? Of is je collega hoogzwanger en willen jullie met het team wat leuks doen? Verdient je pas bevallen zus een geweldig kraamcadeau? Dan zeg ik: de Hangloose Baby, die móet je op z'n minst bekijken. En dan val je er vast als een blok voor. Ik vind dit dus echt een geweldig product. Het is een hangmatje dat je in de box kunt vastmaken, zodat de baby er lekker in kan schommelen en chillen. De hangmat wordt aan vier punten aan de box bevestigd, waardoor het baby'tje altijd goed ligt. De stof is lekker zacht en geeft een gevoel van geborgenheid. De kleuren zijn trouwens ook te gek: niet te schreeuwerig of fel, maar gewoon heel mooie tinten. Zodra de kleine spruit in staat is om zichzelf om te draaien, is het tijd voor de volgende stap en kan de Hangloose Baby worden gebruikt als speel- of boxkleed. Een heel tof product, ontwikkeld door vijf vaders uit Scheveningen. Nice to know: Hangloose Baby wordt in meerdere ziekenhuizen gebruikt en heeft al diverse prijzen gewonnen!
Prijs vanaf € 79,99. 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)