5x feel good voor elk budget

Opbergen wordt zo opeens een stuk leuker!
Opbergen wordt zo opeens een stuk leuker!

We houden er allemaal van, Feel Good stuff! Het tovert een lach op je gezicht en maakt ons blij. En hebberig. Zeker als je op zoek bent naar een mooi cadeau. Soms is het moeilijk om je te beheersen, het liefst koop je wel tien cadeaus. Er is zoveel leuks! Met de volgende Feel Good producten is het gelukkig helemaal niet nodig om je te beheersen. Door de fijne prijzen kun je er namelijk best één cadeau geven aan je vriendin en er tevens één zelf houden. Kijk, dat is nou eens leuk shoppen!

Naast dat deze papieren opbergzakken eruitzien om te eten, zit er ook nog eens een heel mooi verhaal achter. Bij Mooi door Mij worden de producten met liefde en aandacht gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. De opbrengsten van de producten wordt weer gebruikt voor de ontwikkeling van de deskundigheid van dagbestedingsprojecten. Mooi concept hè?

Een beetje extra geluk...
Een beetje extra geluk...

Een beetje extra geluk is natuurlijk nooit verkeerd! Dit fijne zetje bestaat uit een Choki Today is the day kaart en een kraanvogel. Volgens eeuwenoude tradities brengen kraanvogels geluk en een goed gevoel als je ze ophangt in huis. En wie wil dat nou niet? De kaarten zijn er in verschillende variaties en zijn van het merk CHOKDI, wat geluk betekent in het Thais. De geluksbrengers zijn verkrijgbaar via Applepiepieces.

Een beetje geluk aan je sleutelbos
Een beetje geluk aan je sleutelbos

Soms heb je eventjes een lichtpuntje nodig. Deze sleutelhanger helpt je daarbij. Elke keer weer tovert hij een glimlach op je gezicht. Een mooie reminder, die er ook nog eens heel goed uitziet. De hanger is gemaakt van echt leer en kan gepersonaliseerd worden. En het mooiste van alles, er zit geluk garantie op! Dit luchtpuntje shop je via Leen – Dutch Design.

Stempel erop los!
Stempel erop los!

Van stempels heb je er nooit genoeg. Bij Hooray & Thanks hebben ze een fijne collectie van bijzondere stempels. Wat dacht je van deze blaadjes? Ook hebben ze stempels voor speciale gelegenheden, zoals een huwelijk, feest of voor bedankjes. Zo geef je in een handomdraai een kaartje een persoonlijke toch. Veel leuker toch!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)