5x duurzaam mee op reis

Extra lang genieten van je avocado's
Extra lang genieten van je avocado's

Juni. Altijd superdruk met feestjes, sporttoernooien, last minute klussen (kan nog nét voor we en masse op vakantie gaan): dat soort zaken. Om nu te voorkomen dat je straks last minute-stress hebt van het inpakken van de laatste vakantiespullen: hier alvast vijf heel leuke en handige producten van Dithabonita.nl die ook nog eens duurzaam en eerlijk geproduceerd zijn. Kijk, da's alvast een lekkere start van de vakantie!

Met stip op 1 omdat ik 'm té grappig vind: deze avocado food hugger (€ 10,95). Zo'n food hugger is een siliconen vormpje dat - in dit geval - een avocado perfect omhult zodat 'ie langer vers blijft. En kijk, da's niet alleen handig op vakantie hè... hoewel ik dit voor onderweg wel echt een uitvinding vind. En eenmaal thuis ga je 'm natuurlijk ook veelvuldig gebruiken.

Voor een frisse huid!
Voor een frisse huid!

Tijdens de (lange) autorit. Op het strand, of op het terras om je gloeiende huid even lekker af te laten koelen. Zomaar wat momenten waarop deze Bulgarian Rose Water meer dan welkom is. Zuivert en hydrateert, gaat acne tegen en is eigenlijk gewoon onmisbaar in je vakantie toilettas. Gemaakt met 100% biologisch bloemenwater. En voor je het geld hoef je het niet te laten, want hij kost slechts € 7,85.

Handige lunchbox
Handige lunchbox

Dit is superhandig voor onderweg: een lunchbox gevuld met lekkers. Om de kids op de achterbank zoet mee te houden! Deze lunchboxjes van Chic.mic zijn gemaakt van bamboe en zijn er in allerlei printjes en dessins. De lunchboxjes (€ 24,95) zijn onder te verdelen in verschillende vakjes; handig voor heel kleine hapjes, dressings en sausjes. En na de vakantie? Dan gaat de lunchbox natuurlijk gewoon mee in de schooltas! 

Zalige bio relaxbroek
Zalige bio relaxbroek

Ze noemen 't ook wel een homewear huisbroek, ik vind het meer een travelpants want echt: zo'n joggingbroek zit heerlijk onderweg en is fijn om 's avonds, na een dagje strand, aan te trekken als het iets frisser is. Kortom: wat mij betreft een onmisbaar item in je koffer! En vooral omdat deze joggingbroek van Living Crafts van bamboe gemaakt is en daardoor superzacht is. Leuk weetje: deze broek is gemaakt met 100% windenergie. Een (h)eerlijke aankoop voor maar € 39,-.

Sarong
Sarong

En dan tot slot: deze alleskunner. Een fijne, royale shawl 'Pavanne' (€ 35,-) die je ook als sarong kunt dragen. Perfect voor het zwembad of een stranddagje. En is het 's avonds wat frisser? Dan sla je fijn deze shawl om, die helemaal duurzaam en van zacht bamboeviscose is gemaakt. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)