5x de leukste Back To School items

Foto: @shisodelicious
Foto: @shisodelicious

We zitten gelukkig nog midden in de zomer, dus we hoeven nog even niet aan school te denken. Maar dit is wel de perfecte periode om allerlei leuke en nuttige spulletjes voor het komende schooljaar te verzamelen. Wij geven je een paar handige én super toffe items mee waar je kleine (of al oudere) schat reuze blij mee zal zijn!

 

Een lekkere en gezonde lunch doe je in een Japanse bento box. Roppongi, een vrolijke webshop met Japanse items, heeft een leuk assortiment van deze lunchtrommels. Er zitten handige accessoires bij zodat je veel verschillende soorten lekkers in de doos kunt bewaren. Zo zijn er twee luchtdichte bakken, een extra vak in de bovenste bak en een strak elastiek om de doos dicht en de boel bij elkaar te houden. Handig!

Zo grijp je nooit meer naast je lunchbox
Zo grijp je nooit meer naast je lunchbox

Ben je de trotse ouder van een chaoot die het klaarspeelt alles, maar dan ook alles kwijt te raken op school? Daar is maar één oplossing voor... Personaliseer alle schoolspullen met naam, tekst of logo! Zo weet je meteen welk item je uit die verloren voorwerpen mand moet pakken. Naamstickers en speciale kleding stickers shop je bij Goedgemerkt. Vanaf nu raak je niks meer kwijt, of vind je in ieder geval alles weer makkelijk terug!
Je shopt nu met 10% korting bij Goedgemerkt met code GG10-FLAVOURITES (geldig t/m 31-12-2023)

We willen natuurlijk ook leuke pennen!
We willen natuurlijk ook leuke pennen!

Huiswerk maken wordt extra leuk met deze mega schattige pennen en potloden van Cute Stuff. Van de schattige kat Pusheen tot grappige (sushi) gelpennen. En ook om je eigen thuiswerkplek mee op te leuken natuurlijk. Check dan meteen even de super leuke muismatten! 

Backpack to school!
Backpack to school!

Al die leuke spullen moet je natuurlijk ook ergens instoppen. Wat is er dan handiger dan een rugzak! Wij spotten de meest kleurrijke en stijlvolle, maar zeker niet kinderachtige, exemplaren bij Orange Mayonnaise. Van de super lichtgewicht maar o zo sterke en duurzame rugzakken van Susan Bijl tot de grappige tassen van Bobo Choses. Je vindt hier ook matching etuis voor al die leuke pennen, potloden en gummetjes.

Meer structuur = meer rust!
Meer structuur = meer rust!

Heb je een tiener in huis? Of gun je jezelf en je kind wat meer rust en structuur? Start op tijd met het maken van een planning voor het schooljaar. Beter op ‘t gemak starten met het oefenen voor een proefwerk dan dat je studerende schatje nu al stress oploopt door te krappe deadlines. De huiswerkplanners van Skur helpen je om vooruit te plannen, structuur aan te brengen en vooral overzicht te krijgen. Heel erg fijn!

Nog meer boekentas inspiratie? Check dan ook dit blog over de leukste boekentassen van Little Thingz!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)