5x bijzondere vazen

Bijzondere vazen van Scandinavia Form
Bijzondere vazen van Scandinavia Form

Wij houden er wel van, verse bloemen of in deze tijd van het jaar een paar flinke herfsttakken in huis. En dan wel in een mooie vaas. Daarom hebben we op Flavourites gespeurd naar originele exemplaren, gemaakt van verschillende materialen. Let's go!

Stiekem zijn de design vaasjes van Scandinavia Form al jaren onze favoriet, dus die mogen niet achterblijven in dit blog. De handgeblazen Glasilium vazen zijn zo ontzettend mooi. We zagen ooit het allergrootste formaat staan in de winkel van Thuis bij Kaat en sindsdien zijn we hooked! De handgemaakte porseleinen Consilium vaasjes zijn er in verschillende kleuren en altijd met een kurk waarin een koperen of zwart buisje zit voor de bloemstengels. Leukste is om er een paar bij elkaar te zetten, voor een mini tuintje in huis.

DIY vazen van Houtmoed
DIY vazen van Houtmoed

De vazen van Houtmoed moet je eerst nog zelf in elkaar zetten voordat je bloemen erin kunnen, maar dan heb je wel wat bijzonders. De onderdelen van de vazen worden met de laser gesneden van duurzaam geteeld hout. De H3 vaas is geïnspireerd op een oude waterkan en de Oh vaas kun je op twee manieren gebruiken: met de bolle kant naar boven en met de smalle kant naar boven. Zet er een flesje in en je pronkstuk is klaar voor gebruik.

Vroljk framboosvaasje van Plek Concept Store
Vroljk framboosvaasje van Plek Concept Store

Kun je wel een beetje kleur in huis gebruiken, check dan dit vrolijke framboos vaasje dat we vonden bij Plek Concept Store. Echt een eye catcher. Het vaasje is 16 cm hoog, dus perfect voor een paar korte takken. En goed om te weten: je shopt dit vaasje nu in de sale!

Handgemaakte rotan vaas van By Bazz
Handgemaakte rotan vaas van By Bazz

We worden altijd zo blij van de stijlvolle en wereldse look & feel van By Bazz. Is ook niet vreemd, aangezien de meeste accessoires afkomstig zijn uit Bali en Marrakesh. Deze hoge rotan vaas is handgemaakt in Bali en past met zijn minimalistische uitstraling eigenlijk wel in elk interieur. Let wel op, deze vaas is niet waterdicht, dus je zet er het best droogbloemen of een mooie tak in.

Voor je eigen hydro cultuur, vaasjes van PLNTS
Voor je eigen hydro cultuur, vaasjes van PLNTS

Kijk dan hoe schattig deze hangende glazen vaasjes van PLNTS zijn! Ze zijn heel erg geschikt voor hydrocultuur: het vermeerderen van plantjes zonder aarde maar juist in water. Perfect voor stekjes van je lievelingsplanten. En het ziet er ook nog eens heel gezellig uit, zeker als je een groepje bij elkaar hangt. Tip: ruil met je vriendinnen stekjes, zo krijg je een mooie verzameling huis gekweekte planten.

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)