5x award-winning ontwerpen van Etsy

Award winning producten van Etsy
Award winning producten van Etsy

Het is geweldig: webwarenhuis Etsy.com waar creatieven van over de hele wereld hun producten verkopen. Origineel, anti-massa en wat is er toch véél! Je ziet bijna door de bomen het bos niet. Gelukkig reiken ze elk jaar een award uit voor de allerbeste en meest originele designs. Bespaart ons weer het nodige speurwerk :-). We delen in dit blog de designs die dit jaar in de prijzen vielen!

We ontvingen leuke post van Etsy.com, waarin alle finalisten van de jaarlijkse designprijs in the spotlights werden gezet. Zo leuk om deze toffe designs te zien! Laat je inspireren... Dit is wat Etsy over de designs en hun makers vertelde!

Deze bloemen van glas zijn fantastisch
Deze bloemen van glas zijn fantastisch

Er is geen ander materiaal dat zoveel interactie heeft met licht als gekleurd glas', zegt kunstenaar Noor Springael over haar zonnebadende wilde bloemen: de favoriete fanvondst van dit jaar. 'Glas brengt licht tot leven.' Wij vinden ze geweldig. Het zijn net ingekleurde tekeningen. De bloemen zijn handgemaakt van gerecycled glas en staan prachtig in elk interieur! Echt een piece of design waarvan je jarenlang gaat genieten.

Wow-stoel
Wow-stoel

'Deze stoelen zijn functionele kunstobjecten', zegt Aliza Kaipainen-Rand die samen met partner Joel haar shop vult met unieke en iconische designer items uit een bepaalde periode. Moet je kijken hoe tof deze Terje Ekstrom Noorwegen jaren 80 McM Postmoderne Lounge Stoelen zijn. Even sparen hoor. Maar dan heb je toch ook echt een absoluut designobject in huis. Terje Ekstrom Noorwegen jaren 80 McM Postmoderne Lounge Stoelen.

Opvouwbare tas
Opvouwbare tas

'Ik wilde een functionele, tijdloze en unieke tas creëren', zegt designer Larissa Hildmann over haar aanpasbare ontwerp, dat op twee stijlvolle manier gevouwen kan worden. Hier zie je een filmpje van het opvouwen van de tas. De opvouwbare clutch is een converteerbare handtas die gebruikt kan worden als clutch een cross body bag en een grote toilettas. Het kan worden ingeklapt in 2 verschillende zakvormen.
Met de geometrische lederen vormen kunt u de tas volledig plat vouwen, zodat deze in elke koffer past zonder het leer te beschadigen.

Eye-catcher van een spiegel
Eye-catcher van een spiegel

'Ik geef mijn klanten graag keuzemogelijkheden', vertelt designer Candice Luter. 'Je kunt niet alleen de vorm, afmetingen en tint kiezen, maar ook de textuurkleur. De spiegel 'Glissando' is een show stopper. Een geweldige spiegel, afgewerkt met goud- of zilververf. Zo'n spiegel heeft niemand. Die vier à vijf weken wachttijd neem je voor lief!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)