5 x kerst met Todaysfavourites

Alle letters van het alfabed!
Alle letters van het alfabed!

Kerst is voor mij best wel een stressvolle tijd van het jaar. Welk cadeau past bij wie, wat moet ik aan voor het kerstdiner?… je kent het wel. De ontzettend hippe shop Todaysfavourites heeft gelukkig genoeg moois om helemaal kerst-ready te zijn dit jaar. Denk aan de perfecte kerstjurk voor het kerstdiner of een lastminute geschenk voor die vriendin die dat eigenlijk wel heel erg verdient. Er is eindeloos veel te shoppen bij Todaysfavourites, maar om jullie wat tijd en kerst-stress te besparen heb ik een aantal favorieten op een rij gezet.

A,b,c…
Deze bedeltjes zijn perfect om eens een wat creatiever cadeautje te geven. Zo kun je natuurlijk de letter van de gelukkige kiezen maar kun je ook een woord samenstellen. Bijvoorbeeld ‘Love’, ‘Dreaming’, een leuke afkorting of de naam van haar kleine. Perfect cadeautje wat ongetwijfeld binnen je budget past, want betaalbaar is het zeker!

Perfect jurkje
Perfect jurkje

Little black dress         
Ja, wat moet je dan aan tijdens zo’n kerstdiner? Om nou dezelfde jurk als vorig jaar uit de kast te trekken is ook zo jammer… Met een zwart jurkje kun je eigenlijk nooit fout gaan. Deze is super makkelijk te matchen met mooie sieraden en een leuke clutch en zo is er ook meer aandacht naar je mooie gezicht gericht! Time to shine!

Lekker kerstig!
Lekker kerstig!

Strik erom!
Is de zwarte jurk je toch iets te saai? Ga dan voor deze opvallende streepjesjurk met een echte kerst-look. De rode strepen en het glittertje zijn natuurlijk al lekker kerstig van zichzelf, maar de grote strik bij de hals maakt deze jurk een totaalplaatje. Wat gouden sieraden, fijne hakjes en een mooie tas erbij en je kunt zo de show stelen tijdens de feestdagen!

Stay cozy!
Stay cozy!

Warm en chique
Die jurkjes zijn natuurlijk erg leuk en stijlvol, maar de feestdagen zijn wel tijdens de koudste tijd van het jaar! Een jas kan soms de hele outfit verbergen en dat is super zonde. Perfect dus om een jas te dragen die tof is van zichzelf en de outfit helemaal afmaakt. Zie bijvoorbeeld deze mooie jas met panterprint. Lekker warm en ook nog eens stylish! Tip: de jas is in de uitverkoop, dus wees er snel bij!

Handige clutch
Handige clutch

Extraatje
Als laatst een multifunctioneel etuitje. Gebruik hem om al je stationery spulletjes in te doen, als een echte eyecatcher-clutch of als handig tasje gewoon voor elke dag. Hoe je het ook gebruikt, het is in ieder geval superleuk om cadeau te geven (of te ontvangen)! Met een grappige tekst erop, zodat je iedereen ook nog eens lekker laat lachen!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)