4 tips voor het stylen van je outfit

4 tips voor het stylen van je outfit
4 tips voor het stylen van je outfit

Wat doe ik vandaag nu weer aan? Is dit ook een vraag waar je ongeveer elke ochtend mee op staat? Dan is het vooral zaak dat je je eigen stijl gaat creëren. Als je eenmaal je eigen stijl hebt, kun je binnen deze stijl heel veel kanten op. Met onderstaande vier tips creëer je je eigen stijl én ben je in staat om je outfits perfect te stylen.

Stem de schoenen op je kleding af
Ten eerste is het onwijs belangrijk om je schoenen op je kleding af te stemmen. Draag je een witte broek? Dan is het niet zo logisch om voor Mason Garments witte heren schoenen te kiezen. Draag je echter een donkere broek of een spijkerbroek? Dan kun je wel prima voor witte sneakers kiezen.

Deze kleurencombinatie moet in ieder geval perfect zijn. Waarom? Omdat veel mensen als eerste naar je schoenen kijken. Als de kleur van je schoenen bij je broek past, is de eerste indruk direct goed. En juist dat is wat je wilt bij het stylen van een outfit.

Kies voor bijpassende accessoires
Heb je een toffe broek, een leuk bovenstukje en gave schoenen aan? Dan is je outfit bijna helemaal compleet. Het enige wat nu nog ontbreekt, zijn bijpassende accessoires. Wat bijpassende accessoires zijn, hangt vooral van je stijl en van je voorkeuren af.

Je kunt in ieder geval tegenwoordig uit voldoende accessoires kiezen. Denk hierbij aan sieraden, een horloge, een toffe riem, een zonnebril en een pet of hoed. Met dergelijke accessoires maak je elke outfit helemaal af.

Kies voor één stijl
Draag je een pantalon in combinatie met Mason Garments sneakers heren? Het is op zich een prima combinatie. Draag je echter een vale broek in combinatie met felgekleurde sneakers? Dan kun je je afvragen of dit bij elkaar past. Met deze voorbeelden wordt één ding duidelijk aangegeven: je zou in je outfit voor één stijl moeten gaan. Als je vriendin dan kiest voor Mason Garments schoenen voor dames zijn jullie helemaal in stijl met elkaar!

Kies voor kleding waarin je je goed voelt
Het belangrijkste is dat je eigen outfit naar jouw wens is. Om dat voor elkaar te krijgen, is het advies dus om je eigen stijl te creëren. Wat hierbij ook erg belangrijk is, is dat je je goed voelt in je kleding. Investeer daarom alleen in kleding waar je volledig van overtuigd bent.

En ook niet geheel belangrijk: laat je niet beïnvloeden door de mening van andere mensen. Geven mensen aan dat ze je outfit helemaal niks vinden? Prima! Hier moet je je helemaal niks van aantrekken. Het is immers jóuw stijl.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)