3x wow wonen!

Nanii mandala
Nanii mandala

Deze tip wil ik jullie niet onthouden. Nanii.nl is een prachtige webshop met een fijn assortiment én vrijwel alle producten zijn eco of fairtrade gemaakt. Een webshop die een bezoekje meer dan waard is! Drie (of vooruit: stiekem zijn 't er vier) producten breng ik graag even onder de aandacht. Gewoon omdat ze zo mooi zijn!

Bij sommige webshops klopt werkelijk alles: de look&feel, het assortiment, de gedachte erachter... zo'n webshop is Nanii.nl. Dat oprichters Joyce en Hanneke van mooie spullen houden, wordt meteen duidelijk bij het zien van dit assortiment. Laat ik starten met deze mandala. Hij heeft een doorsnede van maar liefst een meter en is met recht een eye-catcher in je huis. Met € 239,- zeker geen geringe investering, maar als je 't mij vraagt wel eentje waar je nog heel lang plezier van gaat hebben. De mandala is met de hand gemaakt door vrouwen in Bangladesh die hier een eerlijk inkomen mee verdienen. Hij is gemaakt van jute. In love met deze blikvanger? Wees er dan snel bij, want ik zag net dat er nog maar eentje op voorraad is. Wie o, wie gaat de gelukkige worden?

Mooi, deze wallhanger
Mooi, deze wallhanger

Ook dit kunstwerk, deze waanzinnige wallhanger, is met de hand gemaakt door vrouwen in Bangladesh. Op ons laatste event Flavourites Feest kon je al een aantal mooie wallhangers bewonderen (en ook zelf maken!), maar deze vind ik toch wel echt 't einde. XXL (145x100 cm.!) en voorzien van vele tassels. O, echt prachtig! Hij kost € 259,-, maar dan heb je ook wat...

Nanii plaid uit Chili
Nanii plaid uit Chili

Tijdens mijn struintochtje door Nanii.nl viel mijn oog ook op deze dekens. Fijn voor buiten op het terras, als het 's avonds iets frisser wordt. En straks in de winter (nee! Nog even niet aan denken!) natuurlijk heerlijk voor op de bank. Ze zijn nu in de sale: van € 149,- voor € 115,- (degene met de gele rand) en van € 139,- voor € 99,- (de zwart-witte deken, deze is iets kleiner vandaar dat hij iets goedkoper is. Let op: er is op het moment van schrijven nog maar eentje in voorraad van deze!). Ze zijn gemaakt in Chili.

Heerlijk voor frisse zomeravonden
Heerlijk voor frisse zomeravonden
Nanii mandala
Nanii mandala

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)