3x wow wonen!

Nanii mandala
Nanii mandala

Deze tip wil ik jullie niet onthouden. Nanii.nl is een prachtige webshop met een fijn assortiment én vrijwel alle producten zijn eco of fairtrade gemaakt. Een webshop die een bezoekje meer dan waard is! Drie (of vooruit: stiekem zijn 't er vier) producten breng ik graag even onder de aandacht. Gewoon omdat ze zo mooi zijn!

Bij sommige webshops klopt werkelijk alles: de look&feel, het assortiment, de gedachte erachter... zo'n webshop is Nanii.nl. Dat oprichters Joyce en Hanneke van mooie spullen houden, wordt meteen duidelijk bij het zien van dit assortiment. Laat ik starten met deze mandala. Hij heeft een doorsnede van maar liefst een meter en is met recht een eye-catcher in je huis. Met € 239,- zeker geen geringe investering, maar als je 't mij vraagt wel eentje waar je nog heel lang plezier van gaat hebben. De mandala is met de hand gemaakt door vrouwen in Bangladesh die hier een eerlijk inkomen mee verdienen. Hij is gemaakt van jute. In love met deze blikvanger? Wees er dan snel bij, want ik zag net dat er nog maar eentje op voorraad is. Wie o, wie gaat de gelukkige worden?

Mooi, deze wallhanger
Mooi, deze wallhanger

Ook dit kunstwerk, deze waanzinnige wallhanger, is met de hand gemaakt door vrouwen in Bangladesh. Op ons laatste event Flavourites Feest kon je al een aantal mooie wallhangers bewonderen (en ook zelf maken!), maar deze vind ik toch wel echt 't einde. XXL (145x100 cm.!) en voorzien van vele tassels. O, echt prachtig! Hij kost € 259,-, maar dan heb je ook wat...

Stapel je Soap Lifts voor een leuk effect binnen je interieur
Stapel je Soap Lifts voor een leuk effect binnen je interieur

Tijdens mijn struintochtje door Nanii.nl viel mijn oog ook op deze zeep onderleggers: de Soap Lift. Wat zien deze onderleggers er leuk uit zeg! De aardse kleurtinten zijn heel mooi en rustig, en ze zijn ideaal om te matchen binnen het interieur van je badkamer of keuken! Het is gemaakt van eco-vriendelijk bioplastic op basis van maïszetmeel. De Soap Lift is waterdoorlatend, en laat de lucht circuleren onder de zeep. Hierdoor droogt de zeep sneller, is er minder zeepverlies en gaat je zeep langer mee. Heel handig! Je kunt één soap lift gebruiken voor het gewenste resultaat, maar je kunt ook meerdere Soap Lifts op elkaar stapelen voor een nog leuker effect!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)