3x cute producten

Sounds good!
Sounds good!

Heb je deze maand al in onze nieuwe shops gekeken? Mán, wat zitten er weer leuke adresjes tussen. Meestal komen ze bij ons aanwaaien, soms gaan we zelf op zoek. Afgelopen maand was het een mix hiertussen. Het viel me op - vantevoren had ik er niet zo over nagedacht - dat veel nét toegevoegde adresjes een hoge 'schattigheidsfactor' hebben. Toeval of niet... deze drie producten uit de nieuwe shops laten je vast en zeker smelten!

Ik krijg spontaan zin in de zomer bij het zien van deze ontzettend grappige Beach Sounds Lemon radio, die ik zag bij de heerlijk zonnige webshop Mirthecastello.com. De radio werkt met bluetooth, dus je sluit gewoon je telefoon of tablet erop aan. Mag niet ontbreken bij een dagje strand! Oké, oké; daar moet je nog even geduld voor hebben... Maar ook in onze nieuwe Flavourites studio zou hij perfect staan :-).

Schattige spiegel voor schattige baby's
Schattige spiegel voor schattige baby's

Hoe schattig is dit? Je kleintje zal zichzelf bewonderend aankijken als je zo'n ontzettend leuke spiegel in de vorm van een wolkje bij het hoofdeind ophangt. Ik zag 'm bij Hygge-kids.be. Wat een snoepje! De spiegel is van Maseliving en is ook in andere vormen te koop. 

Toffe wimpermok
Toffe wimpermok

Deze wimpermok mag eigenlijk niet ontbreken op je bureau. Of op de ontbijttafel. Gezien bij Miekinvorm.nl, en ook te koop met andere leuke afbeeldingen en teksten. Ook al zo cute! Nog veel meer leuke webshops - nieuw in ons assortiment! - vind je hier!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)