3D gevouwen tassen

Schoudertas
Schoudertas

De tassen van Zand-erover.com (deze maand toegevoegd bij de nieuwe shops op Flavourites!) zijn echt wonderschoon. Een aantal tassen is een soort van 3D-gevouwen, zo bijzonder! Leuk om even wat meer van te weten...

Ik kwam de tassen van Zand-erover.com een tijdje geleden al tegen op de inkoopbeurs showUP (voor de geïnteresseerden: volgende week zondag en maandag is er weer een editie). Direct was ik gegrepen door het opvallende design van deze tassen. Echt weer eens anders-dan-anders en verrassend, vooral door die 3D-gevouwen techniek. De tassen van Zand-erover.com zijn gemaakt van duurzame materialen. Het is vast overbodig om te vertellen dat al deze beauties met de hand worden gemaakt! Sandy Visser is het ontwerptalent achter deze tassen. Kijk deze schoudertas eens: te koop in vijf kleuren en met recht een eye-catcher.

Portemonnee
Portemonnee

Deze portemonnee (of kleine clutch) heeft diezelfde kenmerkende 3D-gevouwen look. Ook te koop in vijf kleuren.

Rugtas
Rugtas

Heel handig en helemaal hip zijn rugtassen. Tablet erin en gáán. Deze rugtas heeft niet die typische gevouwen 3D-vorm, maar is wel echt een mooi strak plaatje. Beautiful. Hij is er trouwens ook in een slag groter. Die is ook erg mooi, ook voor mannen trouwens.

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)