365 dagen per jaar genieten

Heerlijk boutiquehotel!
Heerlijk boutiquehotel!

Zoek je ook wel eens een fijne plek om naar toe te gaan, waar het in alle seizoenen fijn is? In het voorjaar en de zomer is het veel makkelijker om een bestemming te kiezen dan in de winter. Want, wat doe je als het hele dagen regent, stormt en rot weer is? Ik heb een heerlijke plek voor je gevonden, waar het 365 dagen per jaar genieten is. Weer of geen weer! En het leuke is, het is een plek voor iedereen!

Persoonlijk getest
Boutiquehotel Sterrenberg is the place to be. Een kleinschalig hotel aan de rand van de Veluwe, bij de ingang van het nationale park. We waren er begin februari, even samen een nachtje weg voor de zogeheten 'qualitytime'. Na een verfrissende boswandeling zijn we bij de haard neergestreken en niet meer weggegaan. Heerlijk om even aandacht te hebben voor elkaar, met een goed glas wijn en een verrukkelijk diner. Diezelfde haard is favoriet bij veel van de gasten. Gezinnen met (kleine) kinderen, een ouder echtpaar, jong verliefden, stellen van middelbare leeftijd, fanatieke wandelaars; in dit hotel vindt iedereen een warm plekje. In de bibliotheek zit een vader met zoon te schaken, aan de tafeltjes in de lounge worden wandelroutes bekeken voor de volgende dag en in de heerlijke fauteuils dikke boeken gelezen. In het zwembad worden ijverig de nodige baantjes getrokken. En wij, doen lekker niets! Omdat het kan...

Ultiem relaxen
Ultiem relaxen

Van sauna tot Otterlose Bergwandelingen
Het overdekte zwembad (met sauna), de naast gelegen Veluwe, Paleis het Loo, het Kröller-Müller Museum, steden als Apeldoorn en Arnhem, fiets- en wandelroutes: het hotel heeft veel troeven in handen om de gasten het hele jaar door te vermaken. Origineel zijn de arrangementen, van verwenarrangement Cupido (met 's avonds laat het zwembad een uur voor jezelf!) tot Otterlose Bergwandelingen (jawel, bergen). Had je nog geen plannen voor de voorjaarsvakantie, nu wel!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)