3 tips voor het organiseren van een vriendinnendag

3 tips voor het organiseren van een vriendinnendag
3 tips voor het organiseren van een vriendinnendag

Naarmate we ouder worden is de kans groot dat je je vriendinnen een stuk minder vaak ziet. Waar de een inmiddels al een gezinnetje heeft, is de ander druk met het bouwen aan een succesvolle carrière. Toch is het wel ontzettend leuk om elkaar te blijven zien, zodat je elkaar niet helemaal uit het oog verliest. Omdat het qua planning vaak net even wat lastiger wordt, is het leuk om ieder jaar een vriendinnendag te organiseren, waarbij jullie elkaar weer kunnen zien en spreken. Omdat het natuurlijk wel leuk is om ook iets te gaan doen, hebben wij een aantal te gekke tips voor je. 

Kies een of meerdere activiteiten

Om ervoor te zorgen dat jullie actief blijven gedurende deze dag, is het belangrijk dat er ook iets wordt ondernomen. Het is daarom dus ook leuk om één of meerdere activiteiten te plannen, zodat jullie niet alleen maar ergens gaan zitten om vervolgens onder het genot van een hapje en een drankje de hele middag te gaan kletsen. Zo is het bijvoorbeeld leuk om een fietstocht te organiseren, met tussendoor allemaal leuke tussenstops. Hierbij moet je denken aan een café waar jullie beginnen met een heerlijke kop koffie, gevolgd door nog allerlei andere leuke tentjes waar jullie tussen het fietsen door even kunnen kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Omdat niet iedereen een fiets heeft, is het wel handig het uitje tijdig te plannen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om een fiets van iemand te lenen of om er natuurlijk gewoon zelf een aan te schaffen. Helemaal wanneer je al een tijdje met het idee loopt een fiets te kopen, is dit het ideale moment. Zo kun je bij een betrouwbare partij als Amslod terecht voor fietsen in allerlei verschillende prijsklassen en kun je vrijblijvend een uitgebreide proefrit maken.

Zorg voor een goede planning

Een activiteit is leuk, maar daarmee heb je de dag natuurlijk nog lang niet vol. Wat vooral belangrijk is, is dat je zorgt voor een goede planning. Je zit er namelijk niet op te wachten dat jullie straks ergens staan en elkaar aan staan te kijken waar de dag verder vervolgt zal gaan worden. Het is daarom dus ook altijd aan te raden om twee mensen aan te wijzen die de organisatie op zich nemen, zodat er een dagvullend programma kan worden bedacht. Hoe leuk is het om na het fietsen bijvoorbeeld nog even rond te lopen in de stad of om ergens wat te gaan eten en te borrelen?

Ga voor een culinaire afsluiter

Wat is er nu leuker dan de dag met z’n allen af te sluiten bij een chique restaurant? Belangrijk is natuurlijk wel dat je dit tijdig reserveert en ook zorgt dat iedereen dit lekker vindt. Zo kunnen jullie met elkaar nog lekker blijven door kletsen tot in de laatste uurtjes, zodat jullie weer helemaal op de hoogte zijn van wat er nu eigenlijk allemaal in elkaar leven is gebeurd de afgelopen tijd dat jullie elkaar niet gezien of gesproken hebben.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)