3 populaire tassen voor dames

3 populaire tassen voor dames
3 populaire tassen voor dames

Tassen en dames zijn natuurlijk al sinds jaar en dag onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dus ook niet zo heel gek dat het aanbod tassen de afgelopen jaren zowel in de winkels als online enorm is toegenomen. Waar we vroeger vaak maar één tas gebruikte voor alles, is dit vandaag de dag natuurlijk allang niet meer het geval. Als we kijken naar het gemiddelde aantal  tassen per vrouw, dan komt dit uit op zo’n drie tassen. Uiteraard een handtas, maar ook de schoudertas dames is enorm populair. Vooral voor een avondje stappen zien we dat de crossbody erg in trek is, omdat deze klein en compact is en dus perfect is voor je telefoon, pasjes en eventueel wat make-up. Omdat er daarnaast nog tal van andere tassen zijn, hebben wij de 3 populairste tassen voor dames voor je op een rijtje gezet.

Praktische rugzakken voor dames

Rugzakken zijn tegenwoordig niet meer alleen voor studenten. Ze zijn uitgegroeid tot een modeaccessoire dat zowel trendy als functioneel is. Of je nu een dagje gaat shoppen, naar je werk gaat of een weekendje weggaat, een praktische rugzak is altijd een goede keuze. Zo zijn ze er in allerlei verschillende soorten en maten en kun je dus ook gewoon kiezen voor een tas die matcht bij de rest van je outfit. Vooral vrouwen die op de fiets naar hun werk gaan, kiezen vaak voor een rugzak. Zo hoeven ze geen fietstassen te gebruiken en hebben ze het gewicht goed over beide schouders verdeeld. Daarbij zijn deze tassen ook geschikt voor allerlei andere dingen, dus kun je ze ook prima gebruiken voor een dagje weg. Kortom, een aanrader voor iedere vrouw dus.

Schoudertassen

Een (chique) schoudertas is, als je het ons vraagt, een echte must have tas voor iedere vrouw. Deze tassen zijn namelijk niet alleen handig voor naar het werk, maar ook voor een avondje stappen. Zo heb je een enorme keuze, waardoor je dus niet alleen hoeft te kiezen voor een schoudertas die praktisch is, maar ook de mogelijkheid hebt om er een te matchen bij je outfit. Ons advies is wel om te gaan voor een neutrale kleur, zodat je niet beperkt bent in het combineren van de tas bij een bepaalde outfit. Wil je deze tas nu ook gebruiken voor naar je werk, let dan even goed op of er ook verschillende vakken inzitten. Zo is het handig dat er aan de voorkant van de tas een vakje voor je sleutels en pasjeshouder zit, maar de tas zelf ook beschikt over meerdere compartimenten, bijvoorbeeld voor het scheiden van je laptop en papierwerk. Zo houd je een stuk meer overzicht en hoef je niet de hele tas op de kop te gooien.

De Clutch

Wanneer we het hebben over een tas die van absolute toegevoegde waarde is voor onze outfit, dan hebben we het over de clutch. Deze kleine tasjes zijn perfect voor tijdens een gale of bruiloft en zijn in de meeste gevallen ook passend bij je outfit. Het voordeel van deze tassen is dat je er best veel in kwijt kunt, zonder dat je het idee hebt dat je de hele tijd een tas mee moet slepen. Daarbij is het natuurlijk ook geen gezicht om een grote hand- of schoudertas te dragen terwijl je een mooie chique jurk aan hebt.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)