3 jaar Jubelsnjoy!

Grote rozenarmband
Grote rozenarmband

Toe aan een beetje meer kleur in je accessoire-collectie? Dan is het de hoogste tijd om even een kijkje te nemen bij Jubelsnjoy.com. Laat je verassen door de vrolijke kleuren en stralende ontwerpen en durf te stralen! Want ja, normaal is ook zo… normaal, toch? Nu hebben wij superleuk nieuws, want Jubelsnjoy.com bestaat precies 3 jaar! Hoera, hoera! En dan vonden wij het wel een leuk idee om over de 3 meest populaire items te bloggen.

De eerste maakt mij al helemaal enthousiast, namelijk de knalrode (en roze) rozenarmband. Wat een eyecatcher! Ik zie het al voor me hoor: simpel zwart jurkje, rode hakken, subtiel sjaaltje en dan zo’n toffe armband erbij om de hele outfit af te maken! Zo steel je de show, waar je je ook bevindt. Deze armband is razend populair en staat daarom ook als eerst in de top 3.

Rok met je favoriete quote
Rok met je favoriete quote

Nummer twee is een item waar ik helemaal vóór ben. De zogenaamde ‘quote-rokjes’. Eigenlijk zegt de naam het al, maar het is dus een mooie rok met een quote erop. En niet zomaar een quote, nee, alle quotes zijn bedoeld om motivatie te geven en je te laten stralen als een echte powervrouw. Heel erg van deze tijd als je het mij vraagt. Simpele, maar mooie rokken met een subtiel gedrukte quote erop. Die willen we natuurlijk allemaal wel! 

Handig elastiek!
Handig elastiek!

Last but not least; de elastieken band om over je boek of agenda te doen. Zó handig! Ik heb ook altijd van die notitieboekjes met losse papiertjes die ik dan moet vinden, maar natuurlijk helemaal niet meer in het notitieboek zijn en ergens anders slingeren… naja, je snapt het wel. Eén grote chaotische boel dus! Jubelsnjoy heeft daar iets ontzettend slims op bedacht. Een elastieken band die je tussen en over je boek, agenda of notitieboekje kunt doen. Niets valt er meer uit en je weet precies waar je gebleven was. Ook is het een leuke touch voor je boek of agenda door de leuke dessins.
Tip: superleuk als sinterklaascadeautje voor die ene vriendin die altijd maar alles kwijt is, of je moeder die haar boekenlegger telkens weer laat vallen. Voor ieder ideaal!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)