3 foto tips!

3 leuke tips om meer met je foto's te doen!
3 leuke tips om meer met je foto's te doen!

Soms ontploft mijn telefoon bijna van de hoeveelheid aan foto’s. Van alles maak ik wel een foto, of een stuk of 6. Ja en dan wil het wel eens gebeuren dat mijn telefoon een beetje van streek raakt... Herkenbaar? Dan heb ik hier 3 tips voor je om iets te geks te doen met je foto’s. Toch zonde om ze weg te doen of om ze alleen maar op je computer te laten staan.

In mijn allereerst blog noemde ik Viamartine.com al een keer en ik blijf het zo’n tof concept vinden. Want hoe makkelijk kan het zijn. Inloggen met je instagram account (want daar staan toch je mooiste foto’s op?!) en aan de slag! Je kunt bijvoorbeeld je foto’s in een verjaardagskalender verwerken of er een collage van maken op een poster of forex! Hang deze collage op een mooie plek in huis zodat je zoveel mogelijk kunt genieten van al je mooie herinneringen. 

Je mooiste foto's wil je toch elke dag zien?!
Je mooiste foto's wil je toch elke dag zien?!

Hoe te gek is het om een foto van jouw dierbaarste moment op een gedurfd gaaspaneel te laten printen. Dit super originele idee vindt je bij Wiredpeople.nl. Vierkant, liggend, staand, groot of klein, het kan allemaal, laat je inspireren. Want met zo’n industrieel kunstwerk aan je muur heb je echt een eyecatcher te pakken!

Wiredpeople.nl
Wiredpeople.nl

Hou je van een strak design? Dan is een magnetisch fotosysteem van Itje.nl, dé ultieme manier om je favoriete foto tentoon te stellen in je interieur. Strak, modern en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk! En het voordeel van dit systeem is dat je meerder foto’s kunt selecteren zodat je ook lekker kunt wisselen. Want daar houden we toch van? Iedere keer weer wat anders! 

Itje.nl
Itje.nl

Weer voldoende inspiratie om je interieur mee te upgraden...

Viamartine.com
Viamartine.com

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)