3 beste Instagram posts van 2018!

Onze Insta-feed
Onze Insta-feed

We posten erop los bij Flavourites, maar dat moet ook, want anders missen jullie al het leuks! In 2018 hebben we veel liefde ontvangen doormiddel van jullie likes, reacties en delers. Daar zijn we uiteraard super blij mee en dankbaar voor, dus bij deze; Heel Erg Bedankt Iedereen! Nu zijn er natuurlijk altijd een paar berichten die er duidelijk uitspringen en de top hebben bereikt. Hieronder de drie Instagram-berichten die het by far het best hebben gedaan in 2018!

Op de derde plek: IMAKIN
Super trots zijn we dat deze foto van Jinkse van IMAKIN de top 3 heeft gehaald van alle foto’s die we geplaatst hebben dit jaar. Het is haar meer dan gegund! Deze post stond in het teken van haar (toen) net uitgebrachte boek over haar ontzettend toffe DIY-projecten. Voor de creatieveling die dénkt geen tijd te hebben; dan heb je dit boek nog niet gelezen!

Doe het lekker zelf! van IMAKIN
Doe het lekker zelf! van IMAKIN

Op een mooie tweede plek: Eatmielies
Het had ook eigenlijk niet anders gekund dat deze foto een heleboel likes en (vooral) reacties zou krijgen. Het is ook gewoon een ontzettend leuk ding, die piemelmok. Nu was de vraag aan wie je deze als cadeau zou geven en jullie barstten los! Super om te zien hoe jullie net zo enthousiast als wij zijn over de hilarische producten van Eatmielies.

Piemelmok van Eatmielies
Piemelmok van Eatmielies

En dan nummero 1…. Flavourites Live!
Ja, dit kón natuurlijk niet anders. Een heerlijk kiekje van Flavourites Live met blije gezichtjes en vrolijke kleuren precies in de tijd dat jullie niet konden wachten op Live! Dan zou je denken dat wij daar heel lang over na hebben gedacht, maar deze foto hebben we juist eigenlijk heel spontaan gepost. Wie had gedacht dat júist deze het beste zou scoren?  

Flavourites Live!
Flavourites Live!

Op naar een goed 2019 vol met mooie, nieuwe en unieke posts op Instagram (en natuurlijk vol met likes en reacties vanuit jullie)! Blijf ons vooral volgen, want er staat een hoop leuks op jullie te wachten!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)