12x de gekste vazen voor een speelser interieur

Vrouwelijke vazen
Vrouwelijke vazen

Wist je dat een enkele vaas je hele interieur kan beïnvloeden? Vazen zijn sterke blikvangers die je kunt gebruiken om je woonkamer of keuken gezelliger te maken. En wat is nu leuker dan een bos mooie bloemen in een te gekke eyecatcher?

 

 

Vrouwelijke vormen
Je hoeft geen kunstenaar te zijn om iets moois te creëren met naakte vrouwen… Jawel, blote billen en volle vormen, je leest het goed. Deze vazen zitten op en top in hun vrouwelijkheid en geven een artistieke en vrouwelijke energie aan je interieur. Deze prachtige beeldjes laten je misschien ook wel denken aan het alom bekende vruchtbaarheidsbeeldje: de Venus van Willendorf. Een vrouwelijke vaas is een hele leuke verwijzing naar dit eeuwenoude pareltje. Of geef deze vaasjes een plaats in je interieur gewoon omdat je je heerlijk vrouw mag voelen!

Vazen met gezichten
Vazen met gezichten

Échte blikvangers:
We mogen nog geen bezoek uitnodigen thuis, maar misschien voel je je minder eenzaam met deze gekke gezichten in huis. Deze vazen (vervaardigd uit keramiek) hebben de leukste smoeltjes om naar te kijken. Er zijn heel veel variëteiten tussen de verschillende karakters van de beelden. Zo kun je kiezen voor een vaas met een geschilderd gezicht of eentje die gevormd is tot een menselijk figuur. Welke je ook kiest, ze zullen zeker blikken vangen.

Neutrale vazen in donkere tinten
Neutrale vazen in donkere tinten

Neutrale kleuren:
Naast deze opvallende categorieën, hebben we ook wat neutralere vazen toegevoegd aan het lijstje. Voor ieder wat wils dus. Deze zwart-witte vaas straalt nog steeds een apart gevoel uit, iets minder gek, maar nog steeds een hele leuke om in je huis te zetten. De terracotta vaas geeft door zijn organische kleur en vorm een natuurlijke uitstraling. Beide vazen zorgen voor rust, maar houden hun mooie eigenheid.

Abstracte vazen
Abstracte vazen

Abstracte vormen:
Moderne vazen vragen om moderne kleuren. Zo is deze Fuji vaas gekleed in een fel jasje dat zeker opvalt op je keukentafel. Je kunt er misschien maar een enkele bloem in kwijt, maar deze vaas weet genoeg hoe hij zonder de bloemen ook vrolijk en trendy kan zijn. De vouwbare vaas heeft dan weer een rustiger design met groene tinten. Je kunt deze vaas zelf vouwen uit een mooie kaart en rond een oude bierfles zetten. Een innovatieve en creatieve manier om oud glas te hergebruiken (of om een leuk kaartje naar een vriend of vriendin te sturen).

Dieren vazen
Dieren vazen

Dieren:
Deze super leuke giraffe is een vrolijk woonaccessoire voor safari liefhebbers. Ben je meer een watertype? Dan zul je je met dit beeldje als een vis in het water voelen.

Originele vazen om blij van te worden
Originele vazen om blij van te worden

Om blij van te worden:
De gedachte dat je nieuwe vaas op de grond zal vallen is angstaanjagend, maar gelukkig is er een kleine held die hem voor je omhoog houdt. Deze vaas is handgemaakt en met de hand beschilderd, een zeer uniek stuk dus. Deze roze vaas met rode lippen is een echt schatje. Heel leuk om te combineren met felle kleuren en een grote bos bloemen. Elke keer als je naar deze vazen kijkt, toveren ze een glimlach op je gezicht. 
.
Heb je een vaas die toch per ongeluk op de grond is gevallen? Neem dan zeker eens een kijkje in ons blog over Kintsugi, de schoonheid van imperfecties.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)