Fashiontrend: kleding om in te cocoonen

Toffe tracksuit van American Vintage
Toffe tracksuit van American Vintage

Cocoonen, we schreven er al eerder over. De trend staat voor lekker wegkruipen in huis, lekker warm onder een dekentje. Dé wintertrend van 2021 (want ja - what else?). Maar wist je dat cocooning ook een fashiontrend is? Je raadt al waar 'ie voor staat: lekker wegkruipen in XXL vesten, oversized jassen en comfortabele, zachte broeken. Ook zin in zo'n comfy outfit? Hier een paar ideetjes!

Tracksuit
Allereerst deze o, zo fijne tracksuit van American Vintage. Hóe comfortabel ziet deze eruit! Gemaakt van een superzachte French terry kwaliteit met modal, met een fleece geborstelde binnenzijde. Owwww! Om direct in je virtuele mandje te gooien om vervolgens avonden lang op de bank in te Netflixen. We zagen 'm bij de immer stijlvolle webshop van Perfectly Basics waar we - spoiler alert - nog meer fijn cocoonspul tegenkwamen.

Extra lange hoodie van 10Days
Extra lange hoodie van 10Days

Hoodie extra long
Kijk deze dan, ook al zo'n heerlijke aanwinst als dagelijkse outfit (ja joh, doen gewoon elke dag hetzelfde aan, wat kan 't schelen?). Dit is een hoodie, maar niet zomaar één. Nee, dit is een extra lange hoodie. Die trek je dus hup, zo over je knieën. Dekentje erbij op de bank, zó erg is die avondklok nou ook weer niet op deze manier. De hoodie is van het mooie label 10Days dat bij Yoga-specials.nl wordt verkocht. Sowieso een heel, héél fijne webshop voor je yogaspullen en andere relaxte cocoonkleding!

O, deze heerlijke merinowollen broek!
O, deze heerlijke merinowollen broek!

Broek van merinowol
Al zó vaak hebberig bij Plein Publique naar zitten kijken, en nu zijn de donkerblauwe en zwarte exemplaren dus uitverkocht. Boehoe. Dat krijg je ervan, als je te lang wacht met het kopen van zo'n heerlijke comfortabele broek als deze. Ook een toffe trackpants, en dan gemaakt van een extra zware kwaliteit merinowol. Wat dat doet, behalve héél lekker, héél zacht zitten? Hij verdoezelt ook de nodige - ahum - rolletjes! Kijk, daar hebben we wat aan. Gelukkig is 'ie er nog in andere kleuren dan zwart en donkerblauw. Kunnen we meteen onze horizon eens verbreden!

Dé ideale werkoutfit anno 2021
Dé ideale werkoutfit anno 2021

Workoutfit anno 2021
Geen thuiswerkcarrière zonder relaxte joggingpants. Deze jogger van Oscar & Jane is mooi gemaakt en perfect afgewerkt. Tof, ook zo met het logootje erop! En deze in donkerblauw is van Re-Bornsports.com en is momenteel zo'n beetje mijn dagelijkse werkoutfit. Want o, zo fijn is deze broek.  

Van regenjas naar poncho naar pufferjas naar dekbed!
Van regenjas naar poncho naar pufferjas naar dekbed!

Multifunctionele jas
Moet je nou tóch op de fiets op pad? Van deze winterkou en -regen word je echt niet blij. Maar gelukkig is daar deze ultra fijne, comfortabele, om helemaal in weg te kruipen én om te toveren tot poncho... waterdichte lange pufferjas van Maium. Gespot bij Perfectly Basics, helaas niet meer in mijn maat maar mocht jij 'm passen: kaap 'm! Voor 't te laat is! En eenmaal weer thuis gebruik je 'm gewoon als dekbed. 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)