Dit zijn de de herfstkleuren en modetrends van dit jaar

Dit zijn de de herfstkleuren en modetrends van dit jaar
Dit zijn de de herfstkleuren en modetrends van dit jaar

Houd jij ook zo van de herfst? Ook deze herfst zijn er weer veel leuke modetrends. In dit artikel bekijken we de herfstkleuren van dit jaar. Ook de modetrends die je niet mag missen zetten we voor je op een rij.

De herfstkleur van dit jaar: rood

Misschien is het je al opgevallen. Rood is de trendkleur van dit jaar. Dit najaar vind je de vurige rode kleuren dan ook overal. Deze kleur is dan ook onmisbaar in je collectie. Zorg ervoor dat je tenminste een vurig rood item draagt. Of dat nu rode sneakers zijn of een vurig rood rokje, zolang het maar rood is.

Botergeel

Dit najaar is botergeel een trend die je steeds meer zult zien. Het fijne aan deze trend is dat je er binnen een mum van tijd chic uitziet. Casual chic is deze herfst dé modetrend. Botergeel is geschikt voor iedere gelegenheid. Hierbij kun je denken aan een botergeel mini jurkje dat je overdag kan dragen in combinatie met een paar sandalen. In de avond combineer je hem met een mooi gilet en muiltjes.

Chocoladebruin

Bruin is een echte herfstkleur. Komende herfst en winter is chocoladebruin het helemaal. De kleur zagen we onder meer bij Saint Laurent en Givenchy. Met name volledige outfits in deze kleur zijn erg populair. Kan jij ook niet wachten tot de herfst aanbreekt?

IJsblauw

Vorige winter was ijsblauw al populair, maar de trend lijkt ook komend jaar aan te houden. Kies wat accessoires in een ijsblauwe tint of ga voor een volledige look in ijsblauw. Hoe dan ook, de komende herfst en winter zullen we de kleur ijsblauw nog vaak voorbij zien komen. 

Lime

Wil je graag een sprankelend element in je outfit verwerken? Dan word je vast erg blij van deze trend. De groengele tint van Lime geeft een prachtige futuristische look. Deze kleur is prachtig in combinatie met camel. Het contrast tussen de bruintinten van camel en de sprankelende lime tinten, maken deze combinatie tot een groot succes. 

Camel

Een echte klassieker die ook deze herfst weer populair is. Je komt hem tegen in de klassieke vorm van mantels, jassen en vesten, maar deze herfst zul je ook camel tegenkomen in de vorm van doorschijnende jurken en minirokjes. Ook accessoires in deze kleur zijn geen uitzondering. Camel is eigenlijk nooit echt weggeweest. We love it!

Welke modetrends komen we deze herfst tegen?

Was casual nooit echt je ding? Dit jaar zijn de modetrends erg vrouwelijk en chic. Zandlopervormige silhouetten waarin je taille wordt geaccentueerd, de off shoulder trend en kanten versieringen zijn het helemaal.

Grote oorbellen 

Dit jaar kun je flink uitpakken op het gebied van ooraccessoires. Grote oorringen zijn helemaal in. Jennifer Lopez en Bella Hadid hebben de trend al gezet met deze oorbellen. Deze trend is erg leuk als je kiest voor een basic look. Gebruik je XXL-oorbellen als echte blikvanger.

Capuchon

Dit jaar maakt de capuchon zijn comeback. Laat je muts maar in de kast en kies voor een kledingsstuk met een capuchon. Een echte trend is de hooded dress: oftewel een jurk met een capuchon. Maar ook capuchons verwerkt in sweaters of jassen komen we steeds meer tegen. 

Zakelijk

Blazers met brede schouders en jumpsuits, stropdassen, lange wollen mantels en je haar strak naar achter. De business look is helemaal in dit seizoen. Kies voor een oversized blazer in chic zwart met een witte blouse. Ook een jumpsuit met een panty erover en een lange wollen mantel passen prima bij deze look. 

Terug naar de basis

Ook klassieke en tijdloze stukken spelen dit najaar een rol. Tijdloze, opvallende kledingstukken zijn ook dit najaar weer erg populair. Deze rol van klassieke kleding gaat goed samen met de zakelijke, nerdy trend die dit jaar populair is. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)