Deze beautyproducten wil je op je verlanglijst

Deze beautyproducten wil je op je verlanglijst
Deze beautyproducten wil je op je verlanglijst

Met de feestmaand in aantocht is het zaak om tijdig na te denken over je wensen. Tip: maak lijstjes! Een verlanglijstje is niet alleen leuk om te maken, maar ook hartstikke handig voor de gever. We geven je alvast wat cadeau-inspiratie met deze fijne beautyproducten die je meteen wilt toevoegen aan je wishlist.

Ken je dat? Komen de feestdagen (of je verjaardag) eraan, wordt er gevraagd wat je wensen zijn en kun je spontaan niets bedenken. En zo krijg je dus wéér een fles wijn of een bos bloemen. Ook leuk, maar dat kan anders! Tip: begin al vroeg met het aanleggen van een verlanglijstje. En houd het lijstje in beweging! Iets gekregen wat erop staat of wil je het niet meer? Hup, doorstrepen. Kom je een leuk product tegen? Dan zet je het erbij. Om je alvast een handje te helpen hebben we hieer vijf geweldige beauty-items waar we zo enthousiast over zijn, dat we ze graag even met je delen.

1. De Tangle Teezer

De Tangle Teezer is een musthave voor iedereen met snel klittend haar, kort of lang. Wát een uitvinding is dit. Als je 'm nog niet had, zet hem dan nu op je verlanglijst. De Tangle Teezer heeft 325 unieke flexibele haren die ervoor zorgen dat het borstelen van je haar pijnloos gaat, klitten verdwijnen als sneeuw voor de zon én je haar gaat prachtig glanzen. Fijn: er zijn nu ook Tangle teezers voor nat haar, die je overigens ook gewoon voor droog haar kunt gebruiken. Bij Douglas shop je de Tangle Teezer nu met 20% korting!

2. Adventskalender

De laatste jaren is de adventskalender een regelrechte hit geworden. Zo leuk, om in de vier weken voor kerst elke dag een deurtje open te mogen maken! De adventskalender van Douglas is razend populair en dat is niet voor niets. Je weet één ding zeker, en dat is dar er achter elke deurtje echt een leuk product verscholen zit. En is het cadeautje niet helemaal jouw ding? Dan heb je vast een zus, schoonmoeder of dochter die je ermee kunt verrassen met kerst! Deze verlanglijst laat verschillende adventskalenders zien.

3. Parfumklassieker

Vraag een willekeurig iemand naar hét parfumlabel en Chanel wordt genoemd. No.5 is natuurlijk dé klassieker, maar ook de andere parfums van Chanel staan op menig verlanglijst. Ook op die van jou?

4. Wellness cadeau

Zijn qe niet allemaal toe aan de nodige rust? Vooral tijdens de herfst- en winterperiode kunnen we vaak wel wat wellness @home gebruiken. Snuffel eens rond tussen al deze rustgevende producten. Van massageolie tot lavendelolie. Daar word je toch helemaal relaxed van?

5. Cadeaus voor iedereen

Ben je op zoek naar een cadeau voor een ander? Kijk dan eens tussen deze cadeaulijst. Op deze manier kom je weer op ideeën die je anders niet had bedacht. Van glanzende lip glow oil tot gezichtsverzorgingsset van The Ordinary. Van zalig herenparfum tot jouw nieuwe favoriete mascara. Lijstjes, lijstjes, we zijn er dol op!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)