Onze nieuwe studio in Kanaal30!

Toffe keuken hè. Betimmerd met MDF en met tegeltjes tegen de wand
Toffe keuken hè. Betimmerd met MDF en met tegeltjes tegen de wand

We zijn de afgelopen weken nogal eh... druk geweest! Met verhuizen, en vooral met klussen. De afgelopen 1 1/2 jaar bivakkeerden we in de o, zo leuke Snorfabriek. Oké, oké: in de winter was het er ijskoud, maar de rest van het jaar was het vooral heel gezellig, creatief en verrassend. Maar het was pop-up. En aan alles wat pop-up is, komt nu eenmaal een eind. Nu hadden we een klein probleempje, want waar moesten we naartoe met al die bouwketen, studio's en zeecontainers? En toen was het daar. Het plan de campagne. Meet dé nieuwe creatieve hotspot van Utrecht. Meet Kanaal30.com!

We vertrokken dus naar een nieuwe, creatieve hotspot in Utrecht: Kanaal30.com. Bij mij in de straat, maar dan twee kilometer verderop. Een ontzettend gaaf pand - onder architectuur gebouwd - met twee grote hallen, perfect geschikt voor onze werkplekken. Met strakke kantoorruimtes en een seminarruimte. Groot genoeg voor heel veel flexplekken, creatieve ondernemers (van vormgevers tot social media specialist, van fotograaf tot theatermakers etc etc) én een restaurant - met terras op de zon. Het is allemaal in de maak, elke dag wordt er volop gebouwd, verbouwd, geklust en gewerkt. Wat wordt het leuk! 

De flamingo's zijn er ook weer!
De flamingo's zijn er ook weer!

Inmiddels mag ik zeggen dat ik volledig ingericht ben. En dat is fijn joh. Alle glaspanelen weer terug: check. Helemaal rondom met hout betimmerd (klusje dat we in de Snorfabriek nooit hadden afgerond): done. Boeidelen erop: yes. Tafels geschilderd, keukenblad eruit en een nieuwe zwarte gemaakt, raampje erbij (er was nog een stukje wand over, kon dus best nog wat glas in) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn lief was weer hele dagen in de weer. Ja, ik ook! No problem hoor. Want vanaf het moment dat we in de smiezen hadden dat de studio heelhuids het transport had overleefd (spannend momentje) kon er wat ons betreft niets meer misgaan.

Roze muur én bureaustoelen bekleed met Flavourites-stof!
Roze muur én bureaustoelen bekleed met Flavourites-stof!

Aan het pafond hangen metalen rekken van de bouwmarkt. Daarin hangplanten (klimop, die kan tegen 'n stootje) en tussendoor lampen van Snoerboer.nl. Heel gaaf; met koper snoer. Ik had blauwe bureaustoelen op de kop getikt. Perfect voor je houding enzo, maar dat blauw, eh... wat moet ik daar nou op zeggen? Gelukkig had ik nog een stuk roze Flavourites stof (ooit laten maken en tassen, tafelkleden en kussens van gemaakt) liggen. Officemanager Dorien heeft de schaar erin gezet en de stoelen in een handomdraai opnieuw bekleed. En kijk nu toch eens!!

Stoer met planten
Stoer met planten

De New York City poster is een aandenken van Snor en komt bij de Kwantum vandaan. Hij is cool hè. Ik houd erg van New York, moet dan altijd denken aan de marathon die ik er liep. Mijn eerste, en er zouden nog vele volgen :-). Staat echt wel heel stoer in deze ruimte.

Theepot van Esther Derx en vogeltje uit de lamp van Dutch Dilight
Theepot van Esther Derx en vogeltje uit de lamp van Dutch Dilight

Er zit nogal veel glas in de studio, maar dat is leuk want zo komt er lekker veel licht binnen. Om ons heen wordt nog volop gebouwd, elke dag zien we weer nieuwe dingen verschijnen. Héél fijn is het om zo'n werkplek te hebben.

Met Dorien in de studio!
Met Dorien in de studio!

Voor ondernemers komen er binnenkort Masterclasses (social media, marketing, SEO en meer, we zijn druk bezig met het samenstellen van het programma) en er gaan héél veel leuke dingen gebeuren.  Kom ook eens langs! Vinden we leuk! We gaan er de komende tijd veel meer over vertellen, dus houd ons in de gaten...

reacties op dit blog (4)

21 maart 2018
Frans Leenders
Krijg er een mooie verwachtingsvolle kriebel van in mijn buik. Lijkt me leuk om vanaf het voorjaar de hengelaars te organiseren: elke dag met een eenvoudig hengeltje in de pauzes het hengeltje te laten zakken. Prijsje aan het eind van het seizoenuit te rijken bij een van de vele bbq’s. Enzoverder enzovoorts
21 maart 2018
Josien
Wauw wat ontzettend gaaf. Geniet ervan!!!!
21 maart 2018
Leonie
Ziet er te gek uit Natas! Daar is werken zeker geen straf :D Leuk om te zien!
21 maart 2018
Karin Boppedesign
Word ook blij van de mooie inrichting. Wat hebben jullie veel werk verzet.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)