nanaas.nl

Woonccessoires en interieuradvies

Grafisch en interieurontwerper Rianne verzamelt in haar online conceptstore Nanaa's de fijnste en mooiste accessoires om je huis helemaal mee af te stylen. Je vindt hier minimalistische sfeermakers als geurkaarsen, amberblokjes en geborduurde wanddecoratie, maar ook meer uitgesproken items zoals een velvet kussen met een kralenopdruk van koraal. Tip: de droogbloemen kandelaars: glazen potjes die gevuld zijn met prachtige droogbloemen met daarop een waxinehouder deksel. Altijd leuk, voor jezelf of om cadeau te doen.

Als je wel een beetje hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken van woonaccessoires, dan kun je kiezen uit de verschillende interieursets die helemaal on trend zijn en perfect op elkaar afgestemd. Nanaa's heeft ook een hele fijne kids collectie met mooie accessoires voor de kinderkamer.

Lukt het nou helemaal niet om je drooominterieur samen te stellen, dan kun je Rianne ook inschakelen met haar ontwerpstudio Nanaa. Zeker weten dat het wel goed komt met jouw interieur! 

blog

5x kussens om in weg te duiken deze herfst

Of je ze nou op de bank, op je bed of op de grond hebt liggen, een stapel kussens is altijd een goed idee. Ze geven sfeer aan je interieur, je kunt er in een handomdraai een hele andere look mee creëren en most of all, je kunt er heerlijk in wegduiken. Dit zijn onze favoriete kussens deze herfst.

Duik in deze stapel van Sissy-Boy
Duik in deze stapel van Sissy-Boy

Hoe leuk zijn deze nieuwe kussens van Sissy-Boy! Echt ideale items om eindeloos mee te combineren. Ben je bijvoorbeeld uitgekeken op het interieur van je woon- of slaapkamer? Met andere kussens heb je in no time een andere sfeer in je kamer. Bij Sissy-Boy vind je niet alleen kussens in diverse kleuren en patronen die zorgen voor de finishing touch van je kamer, maar ook spreien en dekens. Zeker goed om in huis te halen nu de temperaturen dalen.

Echt niet alleen voor kinderen, gespot bij Nanaas
Echt niet alleen voor kinderen, gespot bij Nanaas

Wat een mooie herfstkleuren heeft dit katoenen kussen dat we vonden bij Nanaas. Het is eigenlijk van kinderlabel Kids Depot, maar van ons hoef je ‘m niet te verstoppen op de kinderkamer, daar is het veel te mooi voor! 

Kussens met een verhaal bij The Style Hunter
Kussens met een verhaal bij The Style Hunter

Deze wollen kussens van Urban Nature Culture zijn geïnspireerd op het strand van Batroun bij Beiroet, waar een kudde schapen geniet van de Middellandse Zee. Mooie plaatje voor in je hoofd als je zelf lekker ligt te relaxen. Check bij The Style Hunter ook de handgemaakte Indiase kussens van linnen in de prachtige tinten van het najaar.

Echte herfstkleuren van The Weavery
Echte herfstkleuren van The Weavery

Oh wow, dit kussen heeft toch alles wat je je voorstelt bij de herfst! Die kleuren, die aaibaarheid. What’s not to love. Combineer het met een groot wollen kussens met het signature design van The Weavery. Klein geheimpje: bij ons thuis ligt een stapel van deze kussens op de grond bij de bank en dat is de favoriete chill plek van zowel de kinderen als de kat!

Kijk, dit vinden wij nou slim van Marimekko: een gewatteerd kussen -uiteraard met de o zo bekende poppy print- dat net zo comfy is als een dekbed. Heerlijk zoals hier in combinatie met een sprei in bed, maar wij denken dat ze minstens zo lekker liggen op de bank. Enne, de grote gewatteerde sprei shop je er bij Blikfang ook gewoon bij.

 

 

Heerlijk gewatteerd van Marimekko bij Blikfang
Heerlijk gewatteerd van Marimekko bij Blikfang

meer blogs van nanaas.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)