colourblockmemories.com

Gekleurde herinneringen

Oh wow, wat is dit geweldig mooi op zo veel fronten! Willemijn van Colourblock Memories maakt op basis van een foto die jou heel dierbaar is, een gekleurde herinnering. Dat kan dus zijn van dat ene bijzondere moment op vakantie, de eerste foto samen met jullie baby of gewoon een mooie zomerdag. Een Colourblock Memorie is dus eigenlijk een abstracte weergave van die foto. Als je je ogen even samenknijpt en stiekem door je wimpers kijkt, dan zie je weer precies hoe het was. Echt heel mooi om aan de muur te hangen!

Herinnering aan iemand die er niet meer is

Voor de een kan een Colourblock Memorie dus een kunstwerk zijn dat herinnert aan een mooi moment, maar voor de ander is het juist een troostrijke weergave van iemand die ze liefhebben en die er niet meer is. Dit kleurrijke herinnerings momument is dan wat zachter en misschien wel minder confronterend dat een echte foto. En waar anderen een mooi kunstwerk zien, zie jij de ware betekenis ervan en is het heel waardevol bij rouwverwerking.

Alle Colourblock Memories zijn custom made en beschikbaar in drie formaten. Willemijn heeft ook nog een hele mooie serie Amsterdam en Seasons prints.

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)