Slimme tips voor jouw online business

Zeer regelmatig krijgen wij van webshopeigenaren allerlei vragen op het gebied van webshopondernemen. Of we nog een goede webbouwer weten. Of de perfecte nieuwsbrieven-tool. Of we nog tips hebben over PR & marketing, of het antwoord hebben op een juridisch vraagstuk. In de afgelopen tien jaar hebben wij een mooi netwerk opgebouwd van bedrijven die in de e-commerce werkzaam zijn. Bedrijven, met wie we om tafel zitten, die we persoonlijk kennen en die bij ons en onze Flavourites-webshops passen. We delen deze handige adressen graag met jullie en zullen deze pagina regelmatig updaten met nieuwe contacten. Doe er je voordeel mee! Onze business partners: 

 

 

FIETSKOERIERS
Duurzaam je pakketjes laten bezorgen?
We kwamen onlangs in contact met Carlijn van Fietskoeriers.nl. Wat een ontzettend leuk bedrijf is dit! Fietskoeriers.nl haalt je pakketten op en bezorgt ze op de fiets. Ze hebben een landelijke dekking; ze bezorgen in meer dan 30 steden op de fiets (daarbuiten werken ze samen met een duurzame autokoerierpartner). Zo verminderen ze de verkeersdrukte en beperken ze de CO2-uitstoot tot een minimum. Sympathiek, toch?

Voordelen van Fietskoeriers.nl:
Persoonlijke bezorging door een fitte fietskoerier.
97% pakketten bij de eerste poging bezorgd. Dat doet niemand ze na.
Verrassend scherp geprijsd. En er is geen minimum afname nodig.
Winnaar Shopping Awards Game Changer 2017.
Fietskoeriers.nl haalt aan het eind van de middag je pakketten op en bezorgt ze de volgende dag tussen 18.00 en 22.00 uur bij je klant.
Meer weten? Bel 085 - 273 74 42, mail info@fietskoeriers.nl of kijk op www.fietskoeriers.nl voor meer info.

 

 

 

HET COMMUNICATIELOKAAL

SEO en SEA kun je zelf!
Ga zelf aan de slag en optimaliseer SEO en SEA door een praktische (online/offline) training. Goede kennis van SEO en SEA binnen het webwinkelteam levert meer inzicht en optimalisatiekracht op. Dat leidt uiteindelijk naar meer tevreden bezoekers en een hogere omzet.

Kennisgebrek geeft gevoel van onmacht
Tijdens onze trainingen merken wij dat veel webwinkel eigenaren (of werknemers) door kennisgebrek te weinig grip hebben op SEO en SEA. Dit resulteert in het gevoel dat SEO en SEA mogelijkheden onvoldoende worden benut. Ook wanneer deze thema’s worden uitbesteedt aan specialisten blijft dit gevoel van onmacht bestaan. Het sparren met externen en beoordelen van werkzaamheden door externen is lastig wanneer een bedrijf zelf weinig tot geen kennis van een onderwerp heeft!

SEO of SEA Training al vanaf 55 euro!
Volg in september een SEO en SEA training met hoge korting! Na een succesvolle start van onze SEO SUMMER ACADEMY geven we zowel SEO als SEA trainingen tot 50% korting. Je volgt al een online training voor € 55,-! Ga naar Hetcommunicatielokaal.nl voor meer info. 

 

 

 

KEEN DELIVERY
De kans is groot dat het onderdeel 'verzenden' niet jouw favoriete bezigheid is. Dus wat doe je? Je zorgt ervoor dat dit proces perfect verloopt en je er zo weinig mogelijk omkijken naar hebt. Wil je slim verzenden? Dan is KeenDelivery een handig adres!

Wat doet KeenDelivery?
KeenDelivery werkt met verschillende vervoerders (DHL, PostNL, DPD TNT etc.) binnen één verzendportal. Groot voordeel: je hoeft nooit meer op zoek naar de beste verzendmatch voor jouw product en door de vele verzendmogelijkheden kun je de bezorging altijd volgens de wens van je klant laten verlopen. Overdag, ‘s avonds of in het weekend.

Waarom KeenDelivery?
KeenDelivery neemt je werk (en de nodige kopzorgen!) uit handen. Van het importeren van bestellingen tot het printen van verzendlabels en van het verzenden van gepersonaliseerde Track & Trace berichten tot het implementeren van nieuwe vervoerders. Super easy!

Hoe werkt het?
Via de koppeling van KeenDelivery zet je bestellingen automatisch in het systeem en maak je direct verzendlabels aan. Verzenden kan vervolgens naar elk gewenst adres of naar een van de ruim 5000 parcelshops.
 
Nieuwsgierig?
Voor een grote bestelling rond Flavourites Live hebben we 't zelf getest. We konden alle bestellingen real-time volgen en de klantenservice is super persoonlijk. Ideaal. Overtuigd? Vul vandaag nog je gegevens in en je kunt direct starten met verzenden. Aanmelden is gratis!

TIP!
Meld je voor 16 februari aan via deze link en je profiteert tot mei 2019 van speciale actietarieven!

 

 

 

 

TAKAI

Takai branded packaging. Want jouw product verdient de beste verpakking.

In deze tijd van online winkelen is je verpakking als een etalage; het eerste fysieke contact met je klant. Waarom zou je dan nog voor een anonieme verpakking willen gaan? Wij van Takai zijn er om verpakkingen mooi te maken. Branded packaging, zodat ze passen bij de huisstijl en zorgen voor merkbeleving bij klanten. Die onvergetelijke eerste indruk..

Hoe het werkt? In het kort: we bedenken een mooie en goedwerkende oplossing voor jouw verpakkingen, maken hiervan een ontwerp, en zorgen dat die in de gewenste oplage en uitvoering wordt geleverd. Op de site vind je ons vaste aanbod maar op aanvraag is zo ongeveer alles mogelijk. We denken graag mee in creatie en slimheid zodat jij kunt opvallen en laten zien dat je een professioneel bedrijf bent dat aandacht besteedt aan het product én de klant.

Ons team heeft jarenlange ervaring als grafisch ontwerper en als managers bij een bureau voor concept en branding. Hierdoor kunnen we de meest mooie ontwerpen maken en een goed werkende branding neerzetten. En je hoeft niet zelf op onderzoek te gaan in de brei van producenten. Wij weten de weg! Meer weten? Kijk op de website!

 

 

 

SIPACK

Uitbesteden? Personeel? Je komt met je denderende succes uiteraard “vanzelf” met deze vragen te zitten. Meet de dames van Sipack!
Voor onze exclusieve webshops een echte aanrader voor het logistieke proces. Niet alleen verpakken zij precies zoals jij dat wil, met handgeschreven kaartjes, of als een cadeautje, maar ook denken zij mee met jouw uitstraling. Wanneer er een order binnenkomt met bijvoorbeeld de opmerking 'Het is voor mijn vriendinnetje die een operatie ondergaat', dan laten ze die kans natuurlijk niet voorbijgaan en schrijven zij uit zichzelf een kaartje 'Heel veel sterkte met je operatie en beterschap, ook van team [en dan jouw shop!!]'. Simone en haar SiTeam hebben buiten passie voor Sipack ook passie voor haar klanten en voor succes! Regelmatig deelt ze vele ondernemerstips met haar accounts, zoals 'Hoe creëer je een WOW-factor' en 'Hoe zorg je dat er over je gepraat wordt'. Geef je je logistieke proces uit handen bij Sipack, dan weet je dat je tot de exclusievere shops hoort en het hele team met passie voor je aan de slag gaat!

Enkele tevreden (Flavourites) klanten:

Betty Bogaers - Jeske Pelikaan 
Als je gaat werken met een fullfillment partner is een klik het allerbelangrijkst. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een gelijkgestemd persoon waarmee we kunnen lezen en schrijven. Deze hebben we gevonden in Simone. Simone deelt onze liefde om van elke order een feestje voor de klant te maken, heeft een aanstekelijke drive een succes te maken van haar business en daarmee automatisch ook onze business, is continu bezig te kijken hoe dingen beter kunnen en denkt flexibel mee in oplossingen in plaats van beperkingen. We love it!

Riverstones - Ronja Brall 
Via Flavourites ben ik bij Simone terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek dacht ik meteen: hier zit ik goed. En dit blijkt in de praktijk ook zo te zijn. Ik zie Simone met zoveel enthousiaste en oprechte betrokkenheid met haar klanten werken. De mentaliteit van alles is mogelijk en we zetten onze schouders er onder, vind ik enorm inspirerend. Simone is een powervrouw in hart en nieren, daar zouden we er meer van moeten hebben in deze wereld!

De kleine generatie - Bianca van Duinen 
We zijn nu een half jaar klant bij Simone en de andere leuke meiden van Sipack. De persoonlijke aanpak, het meedenken en het feit om met vrouwen zaken te doen was voor ons de reden om met Sipack in zee te gaan. Nu na een half jaar samenwerking is dit allemaal waar gebleken en hebben we nog geen moment spijt van deze stap.