Voorjaarsschoonmaak

Opruimen in nog nooit zo leuk geweest met deze blikken van Byzenz.nl.
Opruimen in nog nooit zo leuk geweest met deze blikken van Byzenz.nl.

Voorjaarsschoonmaak. Ik krijg altijd een beetje kriebels van dat woord. Want eigenlijk wil ik gewoon zelf het moment uitkiezen wanneer ik schoonmaak (of niet). Maar in het voorjaar een beetje orde op zaken stellen is nooit weg. Want als het dan echt zomer is kan ik met een gerust hart de deur achter me dicht trekken en volop van de zon genieten.

Als je opruimt is het lekker als je alles in de kast kan stoppen; deur dicht en weg is het. Maar voor sommige dingen is dat niet altijd handig. Bijvoorbeeld het speelgoed van je kids. Woonathome.com heeft hele gave papieren zakken om je spullen in te sorteren. En deze zijn ideaal voor het speelgoed. Want ze zijn wasbaar! Heb je al een goede oplossing voor het rondslingerende speelgoed? Gebruik m dan als bloempot, voor je opladers of je keukenspulletjes.

Al een feestje om naar te kijken!
Al een feestje om naar te kijken!

Hou je echt veel dingen over waar je geen plekje voor hebt in je kast? Dan is een extra kast misschien geen gek idee! Maar wat denk je van het wandrek met mandjes van Deens.nl? Je hebt vast nog dingen in de kast staan die eigenlijk te mooi zijn om achter een deurtje te zetten. Zoek iets leuks uit, pak een stapel tijdschriften en zet ze in het rek. Geef het rek een mooi plekje aan je muur en je vangt twee vliegen in 1 klap. Opgeruimd en anders!

Combineer het rek met leuke bloempotjes.
Combineer het rek met leuke bloempotjes.

Ik ben erg van een stijlvol opgeruimd huis. Binnen en buiten de kasten. In mijn kasten heb ik veel opbergdozen staan. Met gebruiksaanwijzingen, schilderspullen, met een voorraadje dinerkaarsen en noem maar op. Super handig want zo creëer je overzicht en het is ook nog eens mooi. Houseofproducts.nl heeft keuze genoeg aan opbergdozen. Groen, blauw, stipjes, grafisch design. Je zegt het maar!

Deze dozen creëren rust in je kast en ze geven er wat kleur aan.
Deze dozen creëren rust in je kast en ze geven er wat kleur aan.

Ook veel opengebroken zakjes in je keukenkastjes? Ook dat kan overzichtelijker en leuker! Bynoth.nl heeft hele hippe glazen voorraadpotten. Bewaar hier bijvoorbeeld je meel, suiker en dat soort dingen in. En ze zijn zo leuk dat je ze ook gewoon op je aanrecht kunt zetten!

Hout. Is dat niet 1 van de mooiste materialen voor in huis?!
Hout. Is dat niet 1 van de mooiste materialen voor in huis?!

In de gang kan het soms ook een beetje ongeorganiseerd zijn. Byzenz.nl heeft mooie wandhaken van acacia hout. Super handig voor je jassen, tassen of hang er een opbergmand aan voor je sjaaltjes (en in de winter je mutsen en wanten, maar daar denken we even niet aan...). Zo dat ruimt lekker op of niet? En nu genieten geblazen.

reacties op dit blog (2)

31 mei 2017
Jolanda
Echt een blog speciaal voor mij, hihi.
31 mei 2017
Betsy
Zelfs in Porto word je blog gelezen Bertil.. Job well Done.. en leuke tips😇😊
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)