Verliefd

De Vreemde Vogel
De Vreemde Vogel

'V-v-verliefd tot over m'n oren...' Dat ben ik, op deze bijzondere plekjes! Locaties waar de liefde van af straalt, waar de romantiek in de lucht hangt. Waar je 1 x  in je leven met de liefde van je leven een nachtje door zou moeten brengen. Niet alleen met Valentijn, maar op elk bijzonder moment. De liefde mag gevierd en dat doe je het beste bij deze romantische accommodaties:

Deze 'vreemde vogel' heeft unieke slaapplekjes waar jij met je lief gegarandeerd een bijzondere nacht beleeft. Een vogelhuisje, Spacemees, IJzeren vogel, Struisvogel... warme nestjes voor een romantisch nachtje weg. geweldig om een (of meerdere!) nachtjes bij De Vreemde Vogel te logeren!

Kasteelovernachtingen
Kasteelovernachtingen

Niet alleen romantisch, maar ook origineel: neem de liefde van je leven mee terug in de tijd! Boek een nachtje in een sprookjesachtige hobbitwoning. Niet alleen de romantiek laait op, de humor ligt voor het oprapen in deze grot. Wedden dat jullie onbedaarlijk lachen om jullie versie van 'Me tarzan, you Jane'?! Bij Origineel Overnachten boek je je favoriete stek!

Origineel Overnachten
Origineel Overnachten

Net samen, maak je de mooiste plannen voor de toekomst, fantaseer je over leuke uitjes en verre reizen. Luchtkastelen genoeg! Maak een van die dromen waar en reserveer een weekend in een romantisch kasteel die je vindt bij Kasteelovernachtingen. Slapen in een hemelbed, met champagne voor een knapperend haardvuur... Wie weet volgt er een bijzonder aanzoek?

Op de website van Marleen vind je trouwens nog veel meer unieke logeeradressen, laat je inspireren op Bijzonderplekje.nl!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)