Vakantiegevoel vasthouden!

Tips om je vakantiegevoel vast te houden!
Tips om je vakantiegevoel vast te houden!

Gaat het bij jou ook altijd zo, voordat je het weet is je vakantie voorbij. De heerlijke lange zomerse dagen zijn omgevlogen zonder dat je er erg in hebt. Veel te snel zit je weer in je dagelijkse ritme en lijkt dat heerlijke vakantiegevoel heel ver weg. Met deze tips hou je het goede gevoel nog even vast:

Lokale gerechten
Ging jouw zomervakantie naar Italië, Spanje of misschien wel Griekenland? Kook een paar keer per week volgens de keuken van jouw vakantiebestemming. Een frisse Griekse salade, een zalige romige pasta of op een mooie zomeravond tapas eten op je terras geven je het gevoel weer even terug te zijn. Zomers muziekje erbij en genieten maar...

Gezien op Supertrips.nl: een schattig huisje in Friesland
Gezien op Supertrips.nl: een schattig huisje in Friesland

Plan een lege pagina in je agenda
Hou een pagina vrij in je agenda. Een dag zonder afspraken en verplichtingen, een dag waarop je zelf even de baas bent over je tijd. Uitslapen, lekker lang in pyjama rondlopen, met een boek op de bank, uitgebreid in bad... Alles doen wat je ook tijdens je vakantie doet, maar je jezelf daarna nooit meer de tijd voor gunt.

Of boek een nachtje in een heus kasteel!
Of boek een nachtje in een heus kasteel!

Tastbare herinnering
Laat je foto’s afdrukken. In een album, op een kalender, in een collage op een poster of op een houten blok. Zo kijk je dagelijks nog even terug.

Origineel: even afstand van alles nemen, de hoogte in!
Origineel: even afstand van alles nemen, de hoogte in!

Een fijn vooruitzicht
Last but not least, boek alvast weer een nieuwe vakantie. Een nachtje uit of weekendje weg kan je alweer dat fijne ontspannen gevoel geven. Inspiratie nodig? Op Supertrips.nl, Kasteelovernachtingen.nl en Origineelovernachten.nl vind je heel veel tips voor leuke, sfeervolle en originele nachtjes weg.  

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)