Trend: Botanische woondecoratie

Botanische woondecoratie van Days of Bloom
Botanische woondecoratie van Days of Bloom

We zijn bij Flavourites dol op bloemen en planten, dus je snapt dat we heel erg blij worden van al die mooie woondecoratie met botanische invloeden. Wat ons betreft is het een trend die mag blijven. We laten je hier een aantal van onze favoriete items van dit moment zien.

Aan de muur
Wij zijn al jaren fan van Story-tiles en iedere keer worden we weer blij verrast met nieuwe tegeltjes. Super leuk om cadeau te doen, maar ook om aan je eigen muur te hangen. Nu kun je natuurlijk kiezen voor een los tegeltje, maar voor een echt groots effect ga je voor deze Wild Flowers set. Het is gewoon een kunstwerk.

Wild Flowers van Story Tiles
Wild Flowers van Story Tiles

Wil je een echt statement maken, ga dan voor een botanische muurdecoratie. Er is zo veel tof behang met de mooiste bloemen- en planten prints. Wat dacht je van deze terra Flowers in Bloom van Studio Assorti? Ze zijn eerst met de hand getekend en daarna digitaal verwerkt tot een print. Heel mooi.

Handgetekend behang van Studio Assorti
Handgetekend behang van Studio Assorti

Ook bij Days of Bloom vind je prachtig behang, maar dan in cirkelvorm. Zo heb je in een handomdraai een eyecatcher aan de wand, zonder dat je een hele muur hoeft aan te pakken. Check ook de poster collectie met handgeschilderde (droog)bloemen. 

Wall-art van Nin-nit
Wall-art van Nin-nit

Kleine waarschuwing: het wordt nog moeilijk kiezen als je op zoek bent naar botanische wanddecoratie bij Nin-nit. Want wat een ontzettend origineel en kleurrijk aanbod vind je hier. Rond, vierkant, rechthoekig, bont, ingetogen, en altijd geïnspireerd op flora en fauna. 

Prachtige resultaat van de samenwerking tussen Sissy-Boy en de Huismuts
Prachtige resultaat van de samenwerking tussen Sissy-Boy en de Huismuts

Op textiel
Kussens zijn een perfecte manier om op een subtiele manier verandering in je interieur te brengen. Zo veranderen bij ons de kussen met elk seizoen mee, zodat je telkens de sfeer van het nieuwe seizoen hebt. Dit donkere kussen met varens van Rivièra Maison past heel goed bij de winter en deze met batikprint in prachtige aardse tinten uit de Sissy-Boy x Huismuts collectie en deze van Naduvi stralen gewoon herfst uit. Kan het je niet bont en vrolijk genoeg zijn, check dan de katoenen kussens van Bambloo

Gemaakt met houtblokprints
Gemaakt met houtblokprints

Ook heel mooi is het fairtrade en handgemaakte textiel van Rozablue. Alle kussenhoezen, tafellakens, beddengoed, theedoeken en meer worden door Indiase vakmensen volgens de eeuwenoude houtblokprint-techniek bedrukt. Kijk eens hoe mooi deze tafelkleden en servetten zijn. Is toch een feestje om hiermee je tafel mooi te dekken!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)