Snoozebaby X Rijksmuseum!

Lekker spelen!
Lekker spelen!

Dit mooie merk kennen we allemaal wel. Snoozebaby met de fijne, zachte labeldoekjes en nog zo veel meer mooi spul. Een Nederlands label dat inmiddels wereldberoemd is geworden. Nu is Snoozebaby een samenwerking aangegaan met het enige echte Rijksmuseum. Een samenwerking waar iedereen natuurlijk wel van droomt! Samen hebben ze 4 labeldoekjes ontworpen en o, wat zijn ze mooi!

De eerste is de ‘Owl on a Magnolia Branch’. Een print uit 1890-1900 van de Japanse kunstenaar en schrijver Kubota Shunman. Een tekening met twee Japanse gedichtjes. Met een zachte, bruine Snoozebaby-stof aan de achterkant en natuurlijk de leuke labels aan de zijkanten. Prijs (alle ontwerpen) € 12,95 

Dan de tekening ‘Two dogs’ met een schoothondje en een Ierse hond die op een herdershond lijkt. Gemaakt door Anselmus Boëtius (1596-1610). Een van de eerste tekeningen van dieren in die tijd. Heel bijzonder labeldoekje met een lichtgrijze zachte stof en labeltjes aan de zijkanten.

Mijn persoonlijke favoriet: het schilderwerkje ‘Two goldfish’ van de Japanse schilder Ohara Koson. Die prachtige kleuren van de schildering in combinatie met de fijne Snoozebaby-stof en vrolijke labels maakt dit labeldoekje echt een musthave.

Last but not least; de ‘Recumbent Lion’ van Rembrandt van Rijn uit 1660. Deze kunstenaar kennen we allemaal natuurlijk wel en het is daarom extra speciaal dat deze tekening gebuikt mocht worden voor een labeldoekje. Het okergele achterkantje geeft een stoere, maar stijlvolle look en de labels maken het doekje helemaal tot een geheel. Wat een fijn product!

De labeldoekjes zijn niet alleen leuk als Sinterklaas- of kerstcadeautje maar ook perfect als kraamcadeau of gewoon voor je eigen kunstzinnige baby :) Naast de labeldoekjes kun je bij Snoozebaby nog veel meer moois vinden. Eigenlijk alles om een baby te vertroetelen met fijne producten. Neem nog even snel een kijkje op hun webshop!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)