Psssst... Niet doorvertellen. 5x waanzinnige vakantie locaties in eigen land. Nú boeken!

Aquahome Zeearend in Werkendam
Aquahome Zeearend in Werkendam

Snak jij ook naar een fijne vakantie? Goed nieuws, want deze 5 vakantiebestemmingen in eigen land zijn te gek. Leg 'm dan snel vast voor de volgende vakantie! En, leuk voor onze Belgische lezers: als bonus doen we er twee te gekke bestemmingen in België bij.

Aquahome Zeearend in Werkendam
Dit elektrisch varend chalet ligt normaal gesproken in een haven in Werkendam, maar kan tegen betaling door de kapitein naar de Biesbosch worden gebracht. Ontdek ruige kreken, ga op expeditie, ga wandelen en fietsen... Dat wordt een super avontuurlijke vakantie!

Slapen in een voormalige touringcar
Slapen in een voormalige touringcar

Slapen in een voormalige touringcar
Hoe te gek is dit. Deze knipogende bus was vroeger een heuse touringcar. En jij kunt erin logeren! Wat een belevenis! Hij staat op een minicamping in Noord-Brabant en vanaf daar wandel (fiets, hardloop) je zo een prachtig natuurgebied in. Met vier mensen kun je er zo in logeren, zelfs vijf personen passen erin. Geweldig om dit eens te doen!

Geweldig brugwachtershuisje
Geweldig brugwachtershuisje

Geweldig brugwachtershuisje
Wat een snoepje! Dit brugwachtershuisje vind je in Amsterdam en is he-le-maal te gek. Niet voor een gezin (je kunt er maar met twee personen in logeren), maar een fantastische ervaring voor jou en je lief, je mams, of samen met een van je vriendinnen. Superleuk ook om Amsterdam juist nú extra te verkennen, want toeristen zijjn er nu nauwelijks. En dat is ook uniek!

De Proeftuin van Holland
De Proeftuin van Holland

De Proeftuin van Holland
Dit vinden we toch ook een pareltje hoor. Je hebt een eigen ingang, terras en uitzicht op het water vanuit bed. Hoe heerlijk! De Proeftuin van Holland ligt in Boskoop en is een unieke locatie aan het water. Hier draait alles om natuur, educatie en recreatie, dus geweldig om met de kinderen naartoe te gaan! Je kunt er van alles leren over de natuur en als bezoeker kun je er ook terecht voor koffie en thee, lunch, streekproducten en heel veel meer.

In een yurt
In een yurt

In een yurt
Ooit in een yurt geslapen? Is echt super leuk. Anders-dan-anders, door de ronde vorm. Deze yurt vind je in Klein Zundert in Noord-Brabant. Vincent van Gogh is hier geboren, waardoor het dorp in het teken staat van de schilder. Bijzonder! Wat je ook even moet weten is dat de yurt over alle basics beschikt, maar een bedje (lekker dik luchtbed, vouwbed of wat-je-wilt) neem je zelf mee. Back to basics dus. Gelukkig is er een houtkachel, dus je stookt de boel lekker warm op. Zie je jezelf hier 's ochtends al je yoga-oefeningen doen, om daarna lekker de natuur in te trekken? Dat wordt een onvergetelijk tripje!
.
Woon je in België, of wil je er naartoe zodra het weer kan? Deze tips zijn super!

Stylish in de Ardennen
Stylish in de Ardennen

Stylish in de Ardennen
Zóóó dit is leuk zeg! Een super-de-luxe chalet op een van de mooiste plekjes in de Ardennen. Vlakbij kun je kano's huren, waarmee je op plekken komt die je met de auto nooit zou kunnen bereiken. En die privé sauna en hottub zijn wel héél fijn na een lange wandeling, fiets- of kanotocht...

Logeren bij een sterrenchef
Logeren bij een sterrenchef

Logeren bij een sterrenchef
Je waant je toch gewoon op Ibiza als je dit huisje in Lanaken ziet? Hier komt je - zeker op culinair gebied - niets te kort. Ontbijt, lunch, diner, picknick... zeg maar waar je zin in hebt en het wordt voor je gemaakt. Dit fantastische huisje ligt in Nationaal Park De Hoge Kempen waar je heerlijk de natuur in kunt. En geweldig adresje, eentje om te onthouden!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)