Kijk: behang met je eigen naam

Behang met Australische vibes
Behang met Australische vibes

Met de meivakantie in het vooruitzicht (bij sommigen is hij overigens al begonnen) worden er ook weer volop klusjes gedaan in en rondom het huis. Mocht je plannen hebben om de kinderkamer aan te pakken: lees eerst dit blog! We hebben namelijk sinds kort een leuke webshop online staan: Kinderbehangenzo.nl. Het allerleukste aan deze shop? Je kunt er behang met eigen naam laten maken!

En behang met eigen naam, tja, dat willen die kids natuurlijk allemaal wel. Personaliseren is namelijk een hit, en waar kan dat beter dan online? Bij Kinderbehangenzo.nl zag ik dit ontzettend leuke behang met Australische vibes. Stoer Volkswagenbusje, surfboardje... Superleuk. En vooral dus omdat je je eigen naam erop kunt laten maken! Het busje is er in mint, blauw, roze of geel en op de motorkap zet je je eigen naam. Goed om te weten: deze afbeelding bestaat uit vier banen en is in totaal 340x270 (bxh) hoog, je kunt de afbeelding inkorten tot 200x200.

Voetbalbehang
Voetbalbehang

Ook leuk: dit voetbalbehang. Niet een hoop schreeuwerige kleuren, maar gewoon een stoer en urban behangetje waarop je ook de naam van je kleine voetbalfan kan laten drukken. Super professioneel! Er zijn nog meer soorten behang, je moet maar eens een kijkje nemen naar alle mogelijkheden.

Een nieuwe sfeer in de kamer dankzij deze fotopanelen
Een nieuwe sfeer in de kamer dankzij deze fotopanelen

Wat ik trouwens ook erg handig vind: fotopanelen, zoals deze voor de babykamer. Hiermee hoef je niet direct een hele kamer of hele wand te behangen, maar met één zo'n paneel geef je de baby- of kinderkamer ook direct een heel nieuwe sfeer. Super easy!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)