Duurzame musthaves van onze nieuwste Duitse hidden gem Kauzana

Kauzana: Green Lifestyle Store
Kauzana: Green Lifestyle Store

Wat waren we aangenaam verrast toen we tijdens het speuren naar unieke online adresjes KAUZANA tegenkwamen. Deze Duitse Green Lifestyle Store heeft als doel de online vindbaarheid van duurzame, milieu- en diervriendelijke producten makkelijk te maken, en met het grote en gevarieerde aanbod dat ze hebben zijn ze daarin wat ons betreft prima geslaagd! Maak dus snel kennis met KAUZANA en je begrijpt waarom we zo onder de indruk zijn. 

 

De Duitse tweeling die Kauzana runt heeft écht een neus voor groene pareltjes. Net als wij zijn ze dol op mooie hebbedingen die je met een schoon geweten shopt. Super handig dus, dat alles wat je bij Kauzana vindt eerlijk wordt geproduceerd, plasticvrij, gerecycled, vegan en/of biologisch is. Je vindt hier on trend fashion, home & living designs, accessoires, cosmetica en leuks voor kinderen. En met elke duurzame aankoop, draag jij je steentje bij om de wereld een beetje groener te maken. Guilt free shopping dus!
.
Om je vast een idee van het te gekke assortiment van KAUZANA te geven, laten we je hier onze top 5 zien:

Vegan Flap Tote
Vegan Flap Tote

Zandkleurige Flap Tote (small), gemaakt van Bananatex. Dit is een super praktisch hybride model, want het is een handtas en rugzak in één. Ook fijn dat het een waterdichte waslaag heeft, kun je dus prima mee door de regen fietsen. De tas is gemaakt van duurzame bananenlatex en 100% natuurlijk geteelde abacá (bananenplant). Dit materiaal is volledig biologisch afbreekbaar. De tas is van QWSTION en je vindt 'm bij Backpacks.

100% vegan collageen van Merme Berlin
100% vegan collageen van Merme Berlin

s Werelds eerste vegan collageen dat 100% identiek is aan menselijk collageen type 21, van Merme Berlin (winnaar van Vegan Beauty Award 2021, yay!). De werking van dit product is klinisch bewezen en het maakt je huid steviger, voller en soepeler. Ook fijn, Merme is dierproefvrij. Je vindt het bij Facial Care.

Check deze toffe zomertas!
Check deze toffe zomertas!

Wat een waanzinnig toffe Boho style tas! Deze camu camu tas in naturel van Nannacay wordt fair en ethisch verantwoord gemaakt in Zuid-Amerika. Je vindt ‘m bij de Summer Bags.

Upcycled keukengerei en fairtrade sisal
Upcycled keukengerei en fairtrade sisal

Prachtig keukengerei gemaakt van upcycled hout, 100% natuurlijk en eco-vriendelijk van Originalhome. Je vindt het bij Eat and Serve.

We love sisal! Check deze fijne sisal opbergmanden van Mifuko. Deze duurzame en fairtrade manden worden gemaakt in Kenia. Gezien bij Baskets.

Uiteraard is er nog veel meer leuks te vinden bij KAUZANA, neem vooral even de tijd om heerlijk door de site te wandelen. En, leuk leuk leuk, ze verzenden gewoon naar Nederland!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)