De leukste Moederdagcadeaus voor je allerliefste moeder

Net zo uniek als je moeder is dit keramiek van The Clay Shaper
Net zo uniek als je moeder is dit keramiek van The Clay Shaper

Niet vergeten: op zondag 8 mei is het Moederdag en dat betekent dat alle moeders, schoonmoeder, bonusmoeders, grootmoeders en andere lieve moederfiguren weer lekker verwend mogen worden. Wij laten je in deze Gift Guide vast een aantal super mooie, lekkere en verrassende cadeaus zien.

Bijzonder keramiek
Als je je moeder kleine, maar altijd aanwezige geluksmomentjes wilt geven, kijk dan eens naar de handgemaakte keramieken accessoires van The Clay Shaper. De vazen, (bloem)potten en kandelaars hebben allemaal een bijzondere vorm en dat maakt ze super origineel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de asymmetrische schijven vaas in mooi pastel roze met zwarte spikkels of de chocoladebruine kandelaar, die geïnspireerd is op het ouderwetse blakertje. Allemaal net zo uniek als je eigen moeder!

Fairtrade sieraden van Julia Otilia bij Indisha
Fairtrade sieraden van Julia Otilia bij Indisha

Stijlvol Scandinavisch
Oh, dit is echt een snoepwinkel voor moeders die houden van duurzame beautyproducten en sieraden. Bij Indisha, pure cosmetics & co vind je namelijk niet alleen de puurste cosmetica merken, maar ook fair trade sieraden. Onze tip voor deze Moederdag: de handgemaakte sieraden van Julia Otilia. Stijlvol Scandinavisch design, geïnspireerd op de natuur, duurzaam en fairtrade gemaakt door een klein familiebedrijf op Bali of door Julia zelf in haar Utrechtse atelier. Speciaal voor Moederdag shop je deze collectie met 20% korting. 

Laat je moeder stralen in deze kimono van POM-Amsterdam
Laat je moeder stralen in deze kimono van POM-Amsterdam

Fashion statement
Oh wow, wat een geweldig idee voor Moederdag: een kimono. Dit kleurrijke exemplaar van POM-Amsterdam is een veelzijdige fashion piece. Draag het over een jurk, combineer het casually op een jeans of schiet het aan over je badpak op het strand. De duurzame, fijne stof geven het een ultiem comfortabele fit. Het wijde model valt tot op je kuit en heeft een strikbare band rond het middel. Kun je dus zelf kiezen op je de kimono los draagt als een jas of juist getailleerd als een jurk. POM-Amsterdam heeft vier verschillende kimono’s, maar allemaal hebben ze die te gekke colourful prints die je van de zussen van POM gewend bent. Kies je favoriet uit en geef vast subtiele hints aan manlief en kids. 

Verwen je moeder met een uitbundig en duurzaam No Waste Friday boeket van e-bloom
Verwen je moeder met een uitbundig en duurzaam No Waste Friday boeket van e-bloom

Bloemen!
Verwen je lieve moeder met een boeket bloemen dat één en al liefde uitstraalt! Deze brievenbusrozen van e-bloom bijvoorbeeld, met zes fuchsia en zes hardroze rozen. Ze komen helemaal tot leven nadat ze door de gelukkige ontvanger in een vaas met water zijn gezet. Of kies voor een duurzaam bloemen cadeau met de no waste Friday bos. Daar kun je zelf een aantal mooie boeketjes van maken, maar misschien vindt je moeder het wel leuk om zelf met deze enorme bos aan de slag te gaan. Hoe dan ook, bloemen houden van moeders!

Altijd goed; een verwenpakket van Sissy-Boy
Altijd goed; een verwenpakket van Sissy-Boy

Verwenpakket
Stel voor je mams een Sissy-Boy verwenpakket samen om haar eens goed te verrassen op Moederdag. Wat dacht je van de heerlijk rustgevende Be Love aura spray en een rozenkwarts steen, ook wel bekend als de steen van het hart en liefde. Doe er nog een lekkere chocoladereep of een vrolijke dinerkaars bij en je hebt een top verwenpakket! Ook leuk om erbij te doen is deze gouden kaarthouder, daar kan ze jouw lieve kaarten en briefjes een ereplaats mee geven. Check Sissy-Boy voor nog meer Moederdag-inspiratie.

One... of nee, Mum in a Million van Lotika
One... of nee, Mum in a Million van Lotika

Mum in a Million
Een lief en duurzaam kleinigheidje is perfect voor Moederdag. Daarom zetten wij altijd de sokken van Lotika op onze verlanglijstjes. Alle sokken zijn van duurzame materialen gemaakt, zoals bio-katoen en bamboe. En dat houdt je voeten heerlijk fris. Je vindt hier echt voor iedere smaak wel een paar sokken, van dip dye enkelsokken en retro sportsokken tot sokken met kleurrijke prints en stijlvolle effen sokken. Kijk eens hoe leuk deze Mum in a Million cadeaudoos is, met twee paar fleurige bamboesokken. Check ook de duurzame sport collectie, casual basics en lingerie van Lotika en shop het speciaal voor moederdag met 10% korting (gebruik kortingscode Moeder10).

Dit Sweety boeket van Bloompost kan ook door de brievenbus
Dit Sweety boeket van Bloompost kan ook door de brievenbus

Nog meer bloemen!
Moederdag is dé dag om jouw (schoon- of bonus)moeder, oma of een lieve vriendin die net moeder is geworden in het zonnetje te zetten! En dat kan heel goed met een mooie bos bloemen of een van de andere originele Moederdag cadeaus van Bloompost. Wat dacht je van dit vrolijke Sweety brievenbus boeket, met zes verschillende soorten bloemen. Zo schattig!  Maak je verrassing extra persoonlijk met een lieve boodschap op een van de speciale Moederdag kaarten. Zeker weten dat ze heel blij zal zijn met jouw fleurige verrassing.

Vul zelf maar in op deze leuke tegoedbonnen van HEE Goodies
Vul zelf maar in op deze leuke tegoedbonnen van HEE Goodies

Tegoedbon
Met dit hippe tegoedbonnen invulboekje van HEE Goodies heb je altijd een bijzonder cadeau in huis en dat komt zeker goed uit voor Moederdag! Dit boekje bevat namelijk tien stevige waardebonnen, uitgevoerd op luxe parelmoer papier in de kleuren goud met roze en zilver met mintgroen. Je kids kunnen ze uitknippen en naar (jouw) wens invullen. Leuk om te gebruiken om een dagje uit of weekendje weg te geven, voor een high tea of een ander leuk doe-cadeautje. Want samen iets ondernemen is een super waardevol cadeau en valt altijd goed bij mams!

Zeg het met...chocolade van ChocoladeBezorgd
Zeg het met...chocolade van ChocoladeBezorgd

Chocolade verwennerij
Een cadeau dat (bijna) altijd goed wordt ontvangen, is chocolade. En zeker bij moeders! Het is dus maar goed dat ChocoladeBezorgd heerlijke Moederdag chocolade heeft. De luxe, handgemaakte bonbons zijn niet alleen super lekker, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Je kunt een doosje met een eigen selectie maken samenstellen, maar er zijn ook kant en klare cadeauboxen zoals de Box of Love en de Bloemen en Chocolade Bonbon Box. Goed om te weten is dat de cadeauboxen door de brievenbus passen, perfect dus als je je Moederdag cadeau niet persoonlijk kunt geven.   

Wow, wat een badpakken van CurvesWear!
Wow, wat een badpakken van CurvesWear!

Badmode
Ken jij (of ben jij) een moeder die komende zomer blakend van zelfvertrouwen in badpak op het strand of aan het zwembad wil liggen, zonder dat ze zich zorgen hoeft te maken om een muffin tops en focus op de verkeerde plaats? Check dan de stijlvolle en on trend shaping badpakken van CurvesWear. Ze zien er te gek uit, ondersteunen waar nodig en geven het best mogelijke silhouet. Win win win dus. Mooi toch om je moeder met een body confident cadeau te verrassen, daar gaat ze de hele zomer plezier van hebben. 

Statement sieraden van Manfield
Statement sieraden van Manfield

Toffe sieraden
Sieraden zijn bijzonder om cadeau te krijgen, maar ook om te geven. Verwen er bijvoorbeeld je moeder mee op Moederdag. In de nieuwste sieradencollectie van Manfield vind je hele toffe kettingen, oorbellen en armbanden met schakelpatronen. Die schakel geeft voor een verfijnde, maar toch ook stoere en vrouwelijke uitstraling. Check ook de mooie gouden armbanden. Er zit vast een perfecte cadeau bij waarmee je jouw moeder in het zonnetje kunt zetten! 

De leukste groene cadeaus vind je bij PLNTS
De leukste groene cadeaus vind je bij PLNTS

Groen in huis
Is je moeder een echte plantenliefhebber, dan moet je zeker even bij PLNTS kijken. Hier vind je zo veel mooie en unieke planten en accessoires. Van de kleinste babyplantjes tot grote kamerplanten en hele bijzondere en zeldzame planten. Altijd goed, zo’n groen cadeau. Moeilijk kiezen? Nee hoor, want PLNTS heeft ook leuke planten cadeausets en heel veel accessoires, boeken en zelfs sokken met een plantenthema!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)