Bonte jurken

Snoeperige jurken
Snoeperige jurken

Zoals je weet zetten we dus elke maand nieuwe shops online op Flavourites. En deze maand... ai, ai,ai. Deze maand zitten er weer zo ontzettend veel snoepjes tussen! Soms letterlijk en figuurlijk, want kijk eens naar deze nieuwe shop: Bontig.com.

Wat een geweldige webshop is dit. Het assortiment is niet eens groot, maar dat vinden we ook niet zo belangrijk als de inhoud he-le-maal klopt. En dat doet 'ie, in dit geval. Bontig.com gaat namelijk over vrolijke, bontgekleurde kleding voor lieve meisjes. Zoals deze jurken, bedrukt met macarons. Práchtig!

Die kleuren, zo mooi!
Die kleuren, zo mooi!

We vinden dit soort webshops vooral zo leuk omdat ze écht uniek zijn. Een eigen label opzetten en succesvol maken lijkt ons zo ontzettend gaaf, maar ook zo heel erg uitdagend. En dan zeker in de toch al overvolle kinderbranche... Des te leuker als zo'n nieuw label dan echt succesvoil wordt. Vinden wij bij Flavourites altijd heel mooi om te zien. Bij Bontig heb ik er alle vertrouwen in. De rokken en jurken zijn duurzaam geproduceerd - dat vind ik al een grote pré - en de stoffen zijn waanzinnig. Moet je eens kijken naar de kleuren van dit flamingo-rokje. Wow!

Echt prachtig.
Echt prachtig.

Of deze rokjes, met rendieren. De liefde spat ervan af, en dat maakt deze kleding extra mooi. Ik vind dit zo'n contrast met massaproductie. Bontig blijft hier ver vandaan, want alle items worden in beperkte oplage geproduceerd. Zó fijn dat niet het halve schoolplein in zo'n outfit rondloopt!

Extra mooi: duurzaam geproduceerd
Extra mooi: duurzaam geproduceerd

Eén ding is jammer. De maten gaan maar tot 122/128. En tja, da's dus net één maatje te klein voor mijn dochter. Zullen wij - moeders van net iets grotere meiden - en masse gaan vragen of Bontig niet nog een maatje groter kan produceren? Ah toe, please?

Super prints
Super prints

 

Wow!
Wow!

 

 

reacties op dit blog (1)

04 oktober 2015
Monique
Heb al gemaild, want mijn meisje is ook groter!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)