Bijzondere lamp

Een en al gezelligheid in Kiki's kamer
Een en al gezelligheid in Kiki's kamer

Lampen: ik heb er wel wat mee. Nu ik er zo over nadenk, heb ik heel wat grappige, bijzondere exemplaren in huis. Een designlamp met XXL leesletters (net als bij de opticien), een lamp in de vorm van een uiltje, eentje met gaatjes om te borduren, een gemaakt van poppenkastpoppen... En dan de kamer van dochter Kiki. Dat is helemáál een walhalla want daar staat het vol met leuke lampen.

Ik noem: een wolkenlamp aan het plafond, een felroze konijn bij haar bed, een paddestoellamp, nog een paar kleine lichtgevende konijntjes en als klap op de vuurpijl... een feestelijke taartlamp.

Leuk voor bruiloften
Leuk voor bruiloften

 

Wat een feest!
Wat een feest!

Ja, een taartlamp. Je leest het goed. We hebben 'm samen gekocht. Kiki betaalde € 20,- uit haar spaarpot en ik legde € 20,- bij. Niet dat ze een lamp nodig had (zie bovenstaand), maar omdat dit zo'n bijzonder verhaal is en ze de lamp he-le-maal geweldig vindt. We kochten de taartlaamp bij de webshop Taartvoorkika.nl. Eigenaresse Sylvia heeft een tijdje geleden zo'n mooi initiatief opgezet. Ze is de ontwerpster van deze originele taartlampen, en besloot er iets heel positiefs mee te doen. Ze verkoopt de taartlampen niet langer voor de normale verkoopprijs van € 69,95, maar voor slechts € 39,95. Daarmee heeft ze net de productiekosten eruit. Ze doneert dan nog eens de helft van dit bedrag aan KiKa (Kinderen Kankervrij). Wow. KiKa heeft zichzelf als doel gesteld om in 2025 de genezingskans van kanker bij kinderen naar 95% te vergroten, en daar is veel onderzoek voor nodig. En deze onderzoeken kosten een hoop geld... Met de verkoop van de taartlampen hoopt Sylvia hieraan een steentje bij te kunnen dragen.

Met gaatjes, leuk voor traktaties
Met gaatjes, leuk voor traktaties

 

De lamp van Kiki
De lamp van Kiki

Je snapt 'm al: ik kon deze taartlamp echt niet laten staan. Heel mooi voor KiKa én een blije dochter Kiki. Ze heeft weliswaar een gat geslagen in haar spaarvarkentje, maar ze weet dat ze er een heel goed doel mee heeft gesteund én geniet elke avond van haar bijzondere taartlamp. Hij is lekker groot (echt het formaat van een royale slagroomtaart!) en geeft heel mooi, sfeervol licht. Supergezellig. Taartvoorkika.nl heeft ook taarten met gaatjes, waar je traktaties zoals cakepops, lollies of ander lekkers in kunt zetten. Dus ik zou zeggen: wil je ook zo'n lichtpuntje in huis? Zoek je nog een origineel cadeau voor je vriendin, zus, de juf of een collega? Bestel ook zo'n geweldige lamp! Die witte voor een knallend trouwfeest (tipje: je kunt 'm natuurlijk ook nog zelf extra decoreren, leef je uit!), de chocoladetaart voor alle zoetekauwen of wat dacht je van de 50 tinten taart? Driemaal raden welke kleur deze lamp heeft... Wat zijn ze leuk zeg. Kortom: doe ook mee, bestel ook zo'n lamp!

Kopje thee? Stukje taart?
Kopje thee? Stukje taart?

 

Ook leuk: in blauw
Ook leuk: in blauw

Oja, meer feestelijke producten staan vandaag in onze nieuwsbrief met als thema 'Feest!'. Klik hier en doe nog even wat leuke ideeën op!

reacties op dit blog (3)

22 januari 2020
sabrina
Hallo

Heb je nog een lamp taart over Mvg sabrina
24 januari 2017
Flavourites
Helaas Ellen, deze lamp is momenteel niet te koop... Als hij weer komt zullen we er zeker over berichten! Groet, Flavourites - Natascha
23 januari 2017
Ellen Niggelie
Beste mevr/mnr. Is lamptaart van kika nog steeds te koop? Met vriendelijke groet, Ellen Niggelie
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)