Eindexamen gehaald? Dit is pas echt een geslaagd cadeau!

Een geslaagd cadeau!
Een geslaagd cadeau!

Het blijft een leuke traditie, die vlaggen met schooltassen eraan die schreeuwen: ik ben geslaagd! En ja, dat is wel een felicitatie waard. Wil je naast een kaart voor de geslaagde ook een cadeautje geven, dan hebben wij een aantal leuke tips.

(bloemen) Slinger!

Geen feest zonder slingers! Of toch liever bloemen? Waarom niet allebei, en dat kan heel gemakkelijk met deze Growing Garland die we vonden bij Maison Koos. Eerst hangt de geslaagde de Hooray-slinger op en na een poosje verhuizen de letters op een bedje aarde op een zonnig plekje in de tuin of de vensterbank. Regelmatig beetje water geven en dan verschijnen er na een week of zes kleurrijke veldbloemen! 

bloemen en slinger in één @maisonkoos
bloemen en slinger in één @maisonkoos

Cadeau door de brievenbus

Super leuk én makkelijk zijn de brievenbusbloemen en brievenbuscadeaus van Bloompost, zeker als je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk langs te gaan om de geslaagde te feliciteren. Er is zo veel leuks om uit te kiezen: kleurrijke boeketten, bloemen en chocolade, een borrelbox, bloemen met houten accessoires. You name it! Kies een mooi cadeau uit om de geslaagde mee te verwennen, doe er een leuke kaart bij en Bloompost zorgt dat het snel bij de ontvanger wordt bezorgd.  

Bij Bloompost vind je de leukste brievenbuscadeaus voor de geslaagde
Bij Bloompost vind je de leukste brievenbuscadeaus voor de geslaagde

Een lekker drankje

Cheers to the graduate! Met deze alcoholvrije mixen kun je proosten, feesten en genieten, ook als je nog geen 18 bent! Er zijn acht verschillende ready to drink smaken, zoals Summerberry & Chamomile en Basil & Elderflower. Je maakt dit cadeau extra leuk door er mooie mocktailglazen of de botanicals van The Mocktailclub erbij te doen.

Cheers! Alcoholvrije drankjes van The Mocktailclub
Cheers! Alcoholvrije drankjes van The Mocktailclub

Sieraden voor een blijvende herinnering

Wil je een bijzonder cadeau geven dat echt een aandenken aan deze bijzondere prestatie is, dan is een sieraad een goed idee. Voor jongens shop je stijlvolle en stoere armbanden bij Chibuntu. Ga je voor minimalistisch met bijvoorbeeld een gouden of zilveren ring eraan, mooie kralen of een kleurrijk setje?

Dierbaar aandenken: oorbellen van Just Marie of een armband van Chibuntu
Dierbaar aandenken: oorbellen van Just Marie of een armband van Chibuntu

Voor de meiden slaag je zeker weten bij Just Marie. Je vindt hier luxe statement sieraden, die echt in het oog springen. Vooral de oorbellen zijn echt te gek. Ze worden stuk voor stuk handgemaakt door een goudsmid op Bali, van zilver en goud en met half-edelstenen. Perfect en symbolisch cadeau voor jonge vrouwen die aan het begin van een mooie, nieuwe toekomst staan!

Oh la la: een design zonnebril van Isabel Marant en Benetton!
Oh la la: een design zonnebril van Isabel Marant en Benetton!

Voor als het ietsje meer mag kosten

Ook heel bijzonder is een goede design zonnebril, zo eentje die je zoon of dochter nou net niet voor zichzelf zou kopen. Deze zonnebril van Isabel Marant is een moderne twist op de klassieke Aviator zonnebril, super stylish! Of deze minimalistische, unisex zonnebril van Benetton, met metallic logo die ‘m net dat extra beetje cool geeft. 

Wil je gewoon een kaartje sturen naar de geslaagde? Lees dan dit blog met de leukste geslaagd-kaarten!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)