Geslaagd? Dat verdient een kaartje!

De vlag mag uit! Deze leuke kaart is gemaakt door Grootzus
De vlag mag uit! Deze leuke kaart is gemaakt door Grootzus

Jaaaa, de eindexamens zijn voorbij! Dat betekent dat de rust weer terugkeert in huis, heel veel koffers worden gepakt voor een weekje Cherso of Albu en er vooral even niet aan school wordt gedacht…..tot woensdag 12 juni, de dag van de uitslag. Shop nu alvast de leukste kaarten om je nichtje, buurjongen, lieve oppas, zoon of dochter te feliciteren met het behalen van het middelbare school diploma. En we hebben ook nog een tip voor als het niet zo goed is gegaan.

De vlaggen van Grootzus

Wat is het toch een heerlijk gezicht, al die vlaggen die uit worden gehangen met schooltas eraan. Brings back memories....Dat moment dat je, vlak na het verlossende telefoontje, door je ouders met vlag en al naar buiten wordt gestuurd om aan de hele wereld (oké, hele straat) te laten weten: ik ben geslaagd! Grootzus heeft dit perfect weergegeven in een mooie kaart. En die kost nu maar € 1,- dus shop gelijk een hele set!

Grappige kaarten voor de geslaagde vind je bij Kaartje van El
Grappige kaarten voor de geslaagde vind je bij Kaartje van El

Handgeschreven door Kaartje van El

Ook bij Kaartje van El vind je hele leuke kaarten voor iemand die geslaagd is, zoals die van Mevrouw Emmer met hondje Frits in de schooltas. En ja, op deze bijzondere dag eet je natuurlijk ook een taartje! Super fijn trouwens van Kaartje van El: je kunt de kaart rechtstreeks laten versturen naar de ontvanger. Ellen schrijf jouw persoonlijke bericht heel mooi op de kaart. Wel zo makkelijk.

Zo vier je op z'n Hollands dat je geslaagd bent, aldus Studio Kuukeluus
Zo vier je op z'n Hollands dat je geslaagd bent, aldus Studio Kuukeluus

Op z'n Hollands met Studio Kuukeluus

Hoe vier je nou beter dat je geslaagd bent voor de middelbare school in Nederland dan met een tompouce de Nederlands vlaggetje? Nou, met een klein vlaggetje in een tompouce op een Delfts blauw bordje. Deze kaart van Studio Kuukeluus is toch té leuk! De kaart is gemaakt van resthout en zonder chemische witmaker, dus ook nog goed voor de natuur.

Deze kaarten van Liefz verwoorden het helemaal!
Deze kaarten van Liefz verwoorden het helemaal!

Gewoon zwart-wit van Liefz

Als je houdt van kaarten die lekker minimalistisch zijn, dan moet je zeker even kijken naar de kaarten van Liefz. Die zijn namelijk lekker to the point. Blij dat je neef geslaagd is? Hoera! En trots op je kleindochter, dat staat met koeieletters op de kaart! Ook leuk: de bijbehorende cadeaulabels, voor als je het niet alleen bij een kaartje houdt.

Een kaart en cadeautje in een van Veer&Moon
Een kaart en cadeautje in een van Veer&Moon

Blijf groeien met Veer & Moon

Oh dit is leuk: een kaart en cadeautje in één. Bij de kaarten van Veer & Moon zit namelijk een zadenzakje. Met de zonnebloemzaadjes kun je je bewonderen uitdrukken voor het behaalde resultaat. Bij de Hoera-kaart zitten cosmeazaadjes en dat staat dan weer voor levensgeluk. Nou, reken maar dat de vers geslaagde hartstikke gelukkig is! En met de bloemenzaadjes zeg je natuurlijk ook: kijk omhoog en blijf groeien!

Niet gelukt? Stuur dan deze oppepper van Poehee Post
Niet gelukt? Stuur dan deze oppepper van Poehee Post

Voor als het (nog) niet is gelukt: Poehee Post

Ah, zo ontzettend balen als het na al dat harde werken niet is gelukt. Super sneu. Dan zit er maar één ding op: troosten, knuffelen, leuke dingen doen en oppeppen. Poehoe Post heeft de perfecte kaart om te zeggen 'jammer, maar het komt goed!'. Even dat vertrouwen weer een boost geven dus!

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)