roppongi.nl

Mooi uit hip Japan

Leuk zeg, dit. Roppongi is een Japanse lifestylewinkel met bijzondere (woon)accessoires en cadeaus. Speciaal voor al die Japan-lovers die ons land rijk is! Paar voorbeeldjes? Handig voor kids: de training chopsticks. Zo leer je ze met stokjes te eten, uiteraard uit een kleurijke bento-box! Heel origineel zijn de vrolijke papieren ballonnen. Of wat dacht je van stationery met prachtige Japanse designs en niet te vergeten washi-tape! Check ook de sushi sokken, wat een briljant cadeau. En alle cadeaus pak je natuurlijk op geheel Japanse wijze in in Furoshiki knoopdoeken. Je hoeft dus echt geen tripje naar Japan te maken om al deze leuke spullen in huis te halen! 

blog

De leukste Moederdagcadeaus voor door de brievenbus

Voor al die lieve (schoon)moeders, tantes, oma’s en andere bijzondere vrouwen die we op 9 mei in het zonnetje willen zetten, maar die we niet persoonlijk kunnen bezoeken, hebben we de leukste Moederdagcadeaus gezocht die je gewoon per post kunt sturen. Recht vanuit je hart in de brievenbus dus!

 

Doe ons ook zo'n chocolade boeket!
Doe ons ook zo'n chocolade boeket!

Alle moeders houden van chocolade, toch? Als de jouwe een echte chocoholic is, dan moet je zeker even kijken bij Chocoladebezorgd. Want wat een heerlijke, handgemaakte bonbons vind je hier! Je kunt zelf een doosje samenstellen waarbij je kunt kiezen uit meer dan 20 lekkere smaken en Chocoladebezorgd maakt er dan een feestelijk Moederdag pakket van. Of je kiest voor de extra speciale bloemen bonbon box, gevuld met 21 oogverblindend mooie bonbons. Lekker ook, natuurlijk. En alle chocolade cadeaus passen perfect door de brievenbus.

(h)eerlijk Moederdag verwenpakket
(h)eerlijk Moederdag verwenpakket

Bij Nature Bar zagen wij een heerlijk én duurzaam Moederdag cadeaupakket. Je vindt hierin een frisse sinaasappel & calendula zeep, een sisal zeepbakje, (h)eerlijke chocolade van Cacao & Spice en biologische bloemzaadjes van Green Light District. Daar word je toch blij van, want wat een fijn, op en top Nederlands cadeaupakket is dit. Nature Bar verstuurt het  in een mooie eco-verpakking met kaartje naar de allerliefste vrouw in je leven wordt.

Een vergeet-me-nietje in een druppel, mooi toch!
Een vergeet-me-nietje in een druppel, mooi toch!

Een bloem die perfect past bij de bijzondere band tussen moeder en kind, is het vergeet-me-nietje. Hoe mooi is het om deze bloem te vangen in een transparante druppel hanger van Drupt, die ze altijd bij zich kan dragen, want deze bloemen verwelken niet. Wat een prachtig, liefdevol cadeau. Én uniek, want elke druppel wordt met de hand gemaakt in Amsterdam. Opgestuurd in een mooie cadeauverpakking, is dit een hele originele Moederdag verrassing.

Bijna té mooi om op te eten
Bijna té mooi om op te eten

Maak je Moederdagcadeau extra bijzonder met de gepersonaliseerde vanille koeken van CookieDoos. Op de ene koek komt een foto, van jullie samen bijvoorbeeld, en op de andere koek kun je met eetbare stift een lieve boodschap schrijven. Wedden dat ze ‘m eigenlijk niet wil opeten? Ook leuk om te sturen, is de Moederdag Foto Puzzel, die bestaat uit 13 heerlijke koekjes. Kies een foto van een mooie gezamenlijke herinnering, mail ‘m naar CookieDoos en zij sturen deze lekkere puzzel in een stevige giftbox met jouw persoonlijke boodschap naar je lieve moeder.

Bij Thnx weten ze precies wat voor leuks er allemaal door de brievenbus past en speciaal voor Moederdag zijn er nu cadeaudoosjes voor de allerliefste (schoon)moeders of andere bijzondere vrouwen die je in het zonnetje wilt zetten. Wat dacht je van een doosje met chocolade en bloemzaadjes. Kan ze nu zaaien en straks genieten van een bloeiende verrassing. Of heerlijke bonbons en een glazen buisje gevuld met droogbloemetjes. De speciale Moederdag-hanger maakt dit brievenbus cadeau helemaal af. En uiteraard kun je jouw cadeau helemaal personaliseren met een lieve tekst.

Deze vinden wij ook zo leuk: de Furoshiki doeken van Roppongi. Echt een cadeau dat multi inzetbaar is. Je kunt ‘m als sjaal gebruiken, of je knoopt er -net als de Japanners vroeger deden als ze naar het badhuis gingen- een tasje van waarin je je spulletjes kunt doen. Maar misschien nog het leukste, is om deze doek te gebruiken om een ander cadeautjes mee in te pakken. Hoe leuk is dat. De Furoshiki doeken zijn er in verschillende designs, maar die met de sakura bloesem is stiekem onze eigen favoriet. Toch maar even subtiel de tablet laten slingeren...

En wat natuurlijk ook prima door de brievenbus past, is een mooie kaart. Liefs Jansje heeft een superleuke Moederdag collectie!

Meer inspiratie? Check ons Moederdag blog over Persoonlijke cadeaus en de Workshop cadeaus. Leuk om samen te doen! 
Tip: bekijk ook de prachtige Moederdag collectie van KAYA Sieraden in onze Top 10 van deze week.

Lieve brievenbuscadeaus van thnx voor je lieve moeder
Lieve brievenbuscadeaus van thnx voor je lieve moeder
Met de Furoshiki doeken pak je je moederdag cadeau extra mooi in
Met de Furoshiki doeken pak je je moederdag cadeau extra mooi in
Originele Moederdagkaarten van Liefs Jansje
Originele Moederdagkaarten van Liefs Jansje

meer blogs van roppongi.nl

reacties op deze webshop (2)

03 februari 2016
Ingrid
Even voor iedereen die ons nog kent, we hebben inmiddels geen fysieke winkel meer. Soms kom je ons tegen op (Japan) markten en events, maar sushi...dat verkopen we niet meer! Je vind bij ons nog wel heel veel leuks uit het land van de rijzende zon.
16 september 2011
mechelien
Als je van Japan houdt dat moet je hier zijn! En in de 'echte' winkel hebben ze overheerlijke sushi! Een echte aanrader!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)