pom-amsterdam.nl

Kleurrijke prints!

Het begon ooit met de prachtige sjaals in slimme driehoekvorm, zodat je 'm op ontelbaar veel manieren kunt dragen. Inmiddels maken de zussen van POM-Amsterdam alweer jaren on-trend en super stijlvolle fashion. Die prints. Die kleuren. Het is één en al uitbundigheid bij POM Amsterdam en door de flatteuze designs zie je er op je allermooist uit. Fijn is dat je de verschillende items uit de collectie met elkaar kunt mixen en matchen en daarbij kun je het zo kleurrijk maken als je maar wilt. Ook tof is de nieuwe festive collectie. Eén ding is zeker: in een POM Amsterdam-outfit gooi je hoge ogen. Waanzinnig!

Nieuwe trends

POM is continu bezig met nieuwe prints en fashion. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties van POM-Amsterdam? Check dan de New In pagina, want er komen regelmatige nieuwe toffe items bij!

blog

Nieuw: lente fashion trends!

Een nieuw seizoen betekent ook weer nieuwe fashion trends! Haal je kast leeg, check wat nog past en wat je nog leuk vindt en vul je garderobe aan met nieuwe kleding die nú in de winkels hangt!

De nieuwste lente fashiontrends
De nieuwste lente fashiontrends

Kom maar op met die lente!

Oh wat een heerlijke frisse kleuren en vrolijke prints zitten er in de pre-spring collectie van Sissy-Boy! Denk aan blockprints in het dromerige mauve, verschillende tinten blauw en helder roze. Combineer het met denim en draag verschillende laagjes voor een lekkere start van de lente!

Paars en prints van Sissy-Boy
Paars en prints van Sissy-Boy

Van business tot borrel

Bij duurzaam Nederlands fashion label Marjolein Elisabeth vind je stijlvolle mode die perfect is voor naar je werk, maar die je ook prima voor een drankje met je collega's of vriendinnen kunt dragen. Lekker veelzijdig dus! En je shopt je nieuwe, kleurrijke outfit nu met 25-50% korting!

Van business tot borrel in een outfit van Marjolein Elisabeth
Van business tot borrel in een outfit van Marjolein Elisabeth

Shape it off!

Let's face it, de juiste lingerie legt het perfecte fundament voor elke look. Kies voor een combinatie van comfort en stijl, bijvoorbeeld met de Spanx capri. Weg met die ongewenste oneffenheden en hallo stralende zelfverzekerdheid!
Leuk: CurvesWear geeft je 10% korting bij twee shapewear slips of strings. Op naar de beste versie van jezelf deze lente!

Je lente outfit zit net wat mooier met shapewear van CurvesWear
Je lente outfit zit net wat mooier met shapewear van CurvesWear

Tokyo time

Oh wow, they did it again! Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar om met zo'n originele collectie te komen? Echt te gek, deze op Tokyo geïnspireerde lijn van POM-Amsterdam. Denk aan bloemen, bonte kleuren en innovatieve materialen. Niet nodig om te zeggen dat je bepaald geen muurbloempje bent in een outfit van POM!

Zo geel als de zon!

Oké, we geven het toe: niet iedereen komt weg met deze kleur, maar we worden er zo vrolijk van! En hij past perfect bij de lente! Dus wat kan jou het schelen: trek gewoon dat gele pak van Vanilia aan naar je werk aan en rock die gele top. Zeker weten dat jij het zonnetje in huis bent!

Kleurrijke lente items van POM-Amsterda
Kleurrijke lente items van POM-Amsterda
Dé ultieme lentekleur vind je bij Vanilia
Dé ultieme lentekleur vind je bij Vanilia

meer blogs van pom-amsterdam.nl

reacties op deze webshop (1)

08 april 2018
Magdalena Vidal
Hi/ Im searchin for a Pom Amsterdam knitted sjaal ,, Canalhouses in green colour, knitted sjaal maybe You know where to find one? i gladely can by used one ,second hand :) best regards from Sweden/ Magdalena Vidal
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)