pom-amsterdam.nl

Prints, kleur en fashionable stuff

Het begon met prachtige shawls in slimme driehoekvorm, zodat je 'm op ontelbaar veel manieren kunt dragen. De prints van de shawls van POM Amsterdam zijn geweldig, altijd on-trend en uitbundig en kleurrijk. Inmiddels zijn er ook eenaantal fashioncollecties aan toegevoegd, zijn we nóg meer fan. Die prints. Die kleuren. Het is één en al uitbundigheid bij POM Amsterdam. Ook leuk zijn de collecties POM by Katja: Katja Schuurman staat symbool voor deze ge-wel-di-ge items. Eén ding is zeker: in jouw POM Amsterdam-outfit gooi je hoge ogen. Waanzinnig!

blog

Dit zijn onze favoriete maxiskirts van dit moment

Maxiskirts zijn deze zomer een hot item. En da's niet zo gek, want zo'n lange rok combineer je perfect met allerlei andere leuke fashionitems! Dit zijn onze favoriete exemplaren van dit moment.

Vrolijke en zomerse maxiskirtvan Sissy-Boy
Vrolijke en zomerse maxiskirtvan Sissy-Boy

Dit vind ik zo'n leuke print: vrolijke, frisse sinaasappeltjes op je maxiskirt. Echt héél tof. Gespot bij Sissy-Boy, waar ze nog meer mooie items in diezelfde zomerse stijl hebben.

Vlammend rood van POM Amsterdam
Vlammend rood van POM Amsterdam

Wow, deze vlammend rode rok (niet héél maxi maar oké, van ons mag hij meedoen) van POM Amsterdam knalt van je scherm! Wat een te gek exemplaar! En het leuke is: hij is nu in de sale. Van € 89,95 voor € 71,96. Mmmusthave.

Links: Elements of Freedom | Rechts: Plein Publique
Links: Elements of Freedom | Rechts: Plein Publique

Het leuke van maxiskirts vind ik dat je ze ook in de winter perfect kunt dragen. Stoere boots eronder en klaar ben je. Zéker heel mooi als je kiest voor een wat donkerder tint, zoals deze gebloemde maxiskirt van Elements of Freedom. Héél mooi. Hij is gemaakt uit drie delen waardoor je een mooi zwierig effect krijgt. Nu leuk met een topje, straks met een warm vestje erbij. Ook deze stippenrok kan prima als het straks herfst is. En in de zomer trek je 'm natuurlijk met slippertjes aan! Hij is van Plein Publique - sowieso een heerlijk adres voor mooie fashionitems - en hij is nu in de sale. Van € 99,95 voor € 49,95, en hij is er nog in alle maten!

Maxiskirt van Carola van Benthum
Maxiskirt van Carola van Benthum

Ken je het mooie Nederlandse fashionlabel Carola van Benthum? Ontzettend leuk om hier eens te kijken en je te laten verrassen door de supermooie kleding. We zijn zelf ook in het bezit van een paar items en echt, dat zijn aankopen waar je heel lang plezier van hebt. Dit maxiskirt is prachtig. Hij heeft een subtiele glans en staat daardoor extra chic. Combineer 'm met een effen top of met een bijpassend exemplaar, en je hebt een jurk. Wow!

Is je budget voor een maxiskirt niet helemaal maximaal? Kijk dan even in de shop van Oscar&Jane. Hier hebben ze sale, en shop je de leukste maxiskirts al voor € 12,50. Wát? Hoe dan?! Ga snel kijken, wie weet tref je hier jouw favoriete exemplaar!

Deze maxiskirts van OscarJane kosten maar 12,50
Deze maxiskirts van OscarJane kosten maar 12,50

meer blogs van pom-amsterdam.nl

reacties op deze webshop (1)

08 april 2018
Magdalena Vidal
Hi/ Im searchin for a Pom Amsterdam knitted sjaal ,, Canalhouses in green colour, knitted sjaal maybe You know where to find one? i gladely can by used one ,second hand :) best regards from Sweden/ Magdalena Vidal
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)