maartjevandennoort.nl

Getekende vogels en meer

Ons aller favoriet Maartje van den Noort is een natuurtalent. De állermooiste vogels tekent ze. In boekjes, op posters, op ansichtkaarten en op bordjes. Zó knap gemaakt. Subtiel en eenvoudig maar o, zo mooi...

blog

Gift Guide gepersonaliseerde cadeaus

Ben je op zoek naar een bijzonder kerstcadeau dat helemaal uniek en speciaal gemaakt is? Check dan deze vijf gepersonaliseerde kerstcadeaus. Wacht alleen niet te lang, want ze hebben een langere verwerkingstijd dan cadeaus die al op de plank liggen.

Gerpersonaliseerde kerstcadeaus
Gerpersonaliseerde kerstcadeaus

Een bijzonder en blijvend cadeau: een tegeltje van StoryTiles

Kerst is ’n mooi moment om een extra speciaal cadeau uit te zoeken voor jouw geliefde! Wat dacht je van een tegeltje van StoryTiles dat perfect past bij de gelukkige ontvanger. Er zijn super veel mooie ontwerpen om uit te kiezen;  authentiek Delfts blauw of juist met veel kleuren en bloemen, een tegeltje dat past bij een bepaald moment of mijlpaal of een tegel die een mooie herinnering oproept aan iemand die je lief is. Elke tegel heeft ’n unieke titel die echt tot de verbeelding spreekt. Zo heet het ontwerp met de wensballonnen ‘Making memories & wishes’ en het liefdespaartje op de maan ’Tot de maan en terug’. Super bijzonder is dat je een deel van de collectie ook kunt personaliseren. Dan wordt er een naam, datum of kort zinnetje op gebakken. Wat een speciaal en vooral blijvend cadeau!
.
Alle tegeltjes zijn verkrijgbaar in twee maten en je kunt ze meteen op een plekje aan de muur hangen, want er zit alvast een haakje achterop. Ook leuk: zet ze op een wandplankje, in de boekenkast of combineer ze met de lijsten en houders waarmee je de tegel extra in de spotlights kunt zetten.

Unieke tegels van StoryTiles
Unieke tegels van StoryTiles

Ontwerp je eigen sjaal met Relooped

Je hebt het vast al eens bij ons voorbij zien komen, en dat is niet zo gek, want wat een leuk concept is dit. Een sjaal of plaid waarop jouw eigen ontwerp staat! Bij Relooped is het mogelijk. En het is heel simpel: je maakt een mooi ontwerp, scant en verstuurt het naar Relooped en zij laten er in de kleuren van jouw keuze door een super geavanceerde breimachine een unieke sjaal of plaid van maken. Hoe leuk is het voor de kids om hun eigen tekening, inclusief hun naam, op een lekker warme kindersjaal te hebben! Dat is meteen ook een heel leuk cadeau voor opa en oma, trouwens. En voor jezelf laat je je misschien wel inspireren door een mooi patroon van je favoriete ontwerper of een tekening die een bijzondere betekenis voor je heeft voor op een warme plaid.
Behalve dat de breisels origineel en one of a kind zijn, zijn ze ook nog eens heel duurzaam. Ze worden namelijk gemaakt van deels gerecycled en deels nieuw katoengaren en vakkundig gemaakt in een familiebedrijf in Slovenië. Wedden dat dit een cadeau is dat je nooit meer wegdoet!

Jouw eigen ontwerp op een sjaal of plaid van Relooped
Jouw eigen ontwerp op een sjaal of plaid van Relooped

Custom made kunstwerk van Maartje van den Noort

Als je eenmaal een schilderij van Maartje van den Noort hebt gezien, dan weet je voor eens en altijd of een kunstwerk van haar hand is. Ze heeft zo’n eigen signatuur met veel vogels en botanische elementen, echt heel mooi. Wij zijn er dol op en genieten dan ook elke dag van de Merel in onze studio en de art prints die we thuis hebben hangen. Onze Natascha werd afgelopen zomer zelfs door haar familie verrast met een custom made schilderij van Maartje, helemaal afgestemd op haar wensen! Wat een perfect en persoonlijk cadeau en ook uitermate geschikt om te geven als kerstcadeau. Je eigen kunstwerk aan de muur! Als je precies weet wat iemand leuk vindt, dan kun je zelf de specificaties doorgeven, maar je kunt het cadeau natuurlijk ook in de vorm van een mooie Maartje van de Noort kaart of poster geven, met de boodschap dat de ontvanger zelf zijn of haar wensen mag doorgeven. Met dit super persoonlijke cadeau heb je een bijzondere herinnering voor het leven in huis!

Speciaal voor jou gemaakt : een kunstwerk van Maartje van den Noort
Speciaal voor jou gemaakt : een kunstwerk van Maartje van den Noort

Je eigen fotocollage

Persoonlijker kun je het bijna niet maken met dit kerstcadeau: een fotocollage! Zo ontzettend leuk om iemand te verrassen met zijn, haar of jullie eigen fotoverhaal. Zo leuk om dan samen met Kerstmis herinneringen op te halen. Bij EasyCollage kun je op allerlei manieren een collage maken. Ga bijvoorbeeld voor een fotocollage op canvas van jullie zomervakantie, of laat een poster maken van die o zo hilarische zussendag. En vergeet dan niet voor jezelf ook een exemplaar te bestellen! Naast canvas en poster kun je je collage ook laten afdrukken op plexiglas en aluminium, houd er dan wel rekening mee dat de levertijd wat langer is.
.
Je kunt voor je foto collage kiezen uit allerlei verschillende formaten in een stijlvol basic ontwerp, maar er zijn ook geweldige templates van Nederlandse designers. Een fotocollage maken bij EasyCollage gaat in vier eenvoudige stappen, het enige wat je echt zelf moet doen, is een keuze maken uit al die leuke foto’s! 

Super origineel: een gepersonaliseerd huisportret of kerstportret van je familie!

Kijk nou toch hoe leuk dit is! Een prachtige illustratie, maar niet zo maar een illustratie. Nee, het is een portret van je eigen huis of je eigen familie. Mevrouw Emmer maakt deze mooie huisportretten op basis van een foto van je huis en je kunt zelf aangeven welke details je wilt benadrukken en welke elementen moeten worden toegevoegd. Dit custom made cadeau wordt helemaal afgemaakt met de plaat- en straatnaam, zodat het echt helemaal uniek is.
.
En dit dan: een familieportret in kerststijl! Dat is toch te leuk om met Kerstmis cadeau te geven en elk jaar weer opnieuw tevoorschijn te toveren. Je kunt het portret laten maken door Studio Urf & Ogel. Geef het aantal familieleden door, zet de huisdieren erbij, kies je foute kersttrui en kerstdecoraties. Je kunt er ook nog een quote of bijvoorbeeld het jaartal bijzetten. Jouw unieke kerstige familieportret ontvang je in een digitale A3-versie aan zodat je het zelf kunt laten afdrukken. 

 

 

Een grote poster of kleiner in een lijst? Een cadeau van EasyCollage is altijd leuk!
Een grote poster of kleiner in een lijst? Een cadeau van EasyCollage is altijd leuk!
Zo leuk: een huisportret van Mevrouw Emmer of familieportret van Studio Urf en Ogel
Zo leuk: een huisportret van Mevrouw Emmer of familieportret van Studio Urf en Ogel

meer blogs van maartjevandennoort.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)