happywhatever.nl

Met een persoonlijke touch

Hier worden wij helemaal vrolijk van: kaartjes die veel te leuk zijn om weg te doen, en op deze manier écht een herinnering blijven om te koesteren! Check bijvoorbeeld deze multifunctionele wenskaarten collectie met eentje die precies over een wijnfles past. En na het nuttigen van de fles kun je er dan bloemen in stoppen om de kaart tot een heuse eyecatcher in de woonkamer om te toveren! Met verschillende maten en kleuren is er voor ieder wat wils. Naast deze wenskaarten hebben ze bij Happy Whatever ook toffe kaartjes met letterart en kaarten waar je zelf nog in verder kunt tekenen. Snel een kijkje nemen dus!

blog

Quality time nodig? Hier is de oplossing!

Jajajaja, we weten het. We leven in een gehaaste, jachtige wereld waarin alles draait om connected zijn, likes en reacties. We communiceren met elkaar via beeldschermen en hebben al jaren geen idee meer waar een brievenbus voor bedoeld is.

Nu weten we het wel. Laten we in actie komen.

Happy Invites. Er zijn diverse soorten!
Happy Invites. Er zijn diverse soorten!

Zoiets moet Irene van Happywhatever.nl gedacht hebben toen ze haar product Happy Hugs - kaarten die je per post verstuurd en waarvan je een vaas kunt vouwen - in de markt zette. Geniaal! Want zo stuur je weer eens iets per post - dus, met aandacht - én je het heeft een hoge bewaarfunctie. Van zo'n gevouwen vaas van papier, daar heb je dus jaren plezier van. Nu heeft Irene weer iets nieuws. Heeft ook weer alles te maken met quality time, uit de internet en social media-bubble stappen en even écht contact zoeken. Hte gaat om de Happy Invites. In plaats van 'We moeten echt weer eens afspreken!' voeg je hiermee de daad bij het woord. Onderwerp kiezen (klets-date, sport-date of doe-date bijvoorbeeld), kaartje invullen en op de post doen.

Even lekker bijkletsen met je vriendin?
Even lekker bijkletsen met je vriendin?

Dit is natuurlijk hartstikke leuk. En zeg nou zelf, als je zo'n kaartje in de bus krijgt onderneem je toch direct actie? Nu kun je natuurlijk Valentijnsdag aangrijpen om een serie Happy Invites aan te schaffen en je vrienden/vriendinnen/lief een kaartje te sturen, maar dit kan natuurlijk het hele jaar door.

Voor- en achterkant
Voor- en achterkant

Dus... ff snel bestellen die Happy Invites en hup, disconnecten met je beeldscherm en connecten met je vrienden. Hier word je toch blij van?

Happy Invites. Er zijn diverse soorten!
Happy Invites. Er zijn diverse soorten!

meer blogs van happywhatever.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)