grootzus.nl

Unieke kaartjes

Ah, wat een prachtige geboortekaartjes maakt Grootzus! Je stapt met deze unieke en gepersonaliseerde kaartjes in een heuse sprookjeswereld, vol zoete jeugdherinneringen. Heel leuk is het dat je in deze nostalgische collages je eigen stad, het seizoen en de broer of zus van de nieuwe wereldburger terug kunt laten komen én dat je het kaartje kunt laten aanpassen aan de huisdkleur van je kindje. Hoe bijzonder is dat! Grootzus heeft naast deze bijzondere maatwerkkaartjes ook een budgetcollectie. Heb je toch de prachtige illustraties, maar dan op een standaardkaartje. En voor alle kaartjes geldt dat je het ontwerp kunt laten afdrukken op een koffertje, lampje, poster of bordje. Daar worden wij heel blij van!

 

blog

Kerstkaart versturen? Dit zijn de mooiste kerstkaarten van 2023!

Het is weer december en dat betekent dat we in de maand van de leukste feestdagen van het jaar zijn aangekomen: Kerstmis! Zo leuk, die voorpret die daarbij hoort. We zijn al druk in de weer met verlanglijstjes en natuurlijk ook met de kerstkaarten. Want dat blijft toch het allerleukste: een zorgvuldig uitgekozen kerstkaart met een handgeschreven kerstwens. Wij zetten de leukste kaarten voor je op een rijtje.

De leukste kerstkaarten van 2023
De leukste kerstkaarten van 2023

Vrolijke kerstkaarten voor groot en klein

Heb je de bijzondere kerstkaarten van Studio Draak al ontdekt? Ze staan vol met beregezellige dieren en winterse taferelen. De kaarten zijn los verkrijgbaar, maar ook als setje of als compleet kerstpakket met maar liefst 32 unieke ontwerpen! En het assortiment is dit jaar weer uitgebreid met nog meer fijne producten. Daar kun je heel wat mensen fijne feestdagen mee wensen.

Vrolijke kerstkaarten van Studio Draak
Vrolijke kerstkaarten van Studio Draak

Kaart met dennenboomzaadjes

Oh dennenboom! Voor een groene kerstkaart zit je goed bij Veer&Moon. Met hun bijzondere wenskaarten met zaden kun je bloemen het woord voor je laten doen en je kerstwens extra symboliek meegeven. Ook leuk: een Nieuwjaarskaart met ridderspoor zaden. Deze bloem staat voor lichtheid en plezier. De kaarten zijn feestelijk bedrukt met een goud metallic folie. 

Kerstkaarten met zaadjes van Veer &n Moon
Kerstkaarten met zaadjes van Veer &n Moon

Geen tijd om zelf je kerstkaarten te schrijven?

Ben jij op zoek naar originele, duurzame kerstkaarten? Kijk dan eens naar de unieke kerstollectie van Kaartje van El! Heb je nou geen tijd om de kaartjes te versturen, dan heb je geluk. Ellen van Kaartje van El heeft namelijk een super lieve service: ze schrijf en verstuurt de kaarten voor je. Je moet wel even je boodschap via de mail aan haar doorgeven, maar daarna kun jij gewoon lekker met je beentjes omhoog bij de kerstboom blijven zitten. Klinkt goed toch?

Handgeschreven kerstkaarten van Kaartje van El
Handgeschreven kerstkaarten van Kaartje van El

Kaarten vol hoop en liefde

Ja ja, het is nu echt de tijd van het keihard meebrullen met kerstliedjes en het opchrijven van warme kerstwensen. Als je dit jaar liefdevolle kerstkaartjes wilt versturen, check dan de kerst- en nieuwjaarskaarten van Studio Bertha. Ze zijn hoopgevend, waardevol en oprecht. Zo zorgen ze voor een beetje licht en warmte tijdens de donkere en koude decemberdagen.

Magische kerstwensen

Met de kerstkaarten van Grootzus stuur je echt een vrolijke en originele kerstwens. De collage-achtige afbeeldingen nemen je mee in een magische droomwereld. Laat je fantasie de volle loop gaan en verzin je eigen magische kerstverhaal. Ze zijn geweldig om te versturen, maar ook leuk om in te lijsten. Goed om te weten: je shopt nu 5 kerstkaarten voor 5 euro!

Getekende kerstkaarten

Deze smullende vogeltjes waren vorig jaar onze favoriet! Zo snoezig zijn ze. Gelukkig zitten ze ook dit jaar weer in de getekende kerstkaartencollectie van Studio Kuukeluus, net als de kerstkaartjes met bijvoorbeeld bosdieren of sfeervolle kerstkransen. Nieuw dit jaar zijn de Warm Wishes. Perfect voor een lieve kerstgroet!

Hoopvolle kerstwensen van Studio Bertha
Hoopvolle kerstwensen van Studio Bertha
Kerstkaarten met magische verhalen van Grootzus
Kerstkaarten met magische verhalen van Grootzus
Getekende kerstkaarten van Studio Kuukeluus
Getekende kerstkaarten van Studio Kuukeluus

meer blogs van grootzus.nl

reacties op deze webshop (1)

16 mei 2010
marjolijn
ben net bevallen, misschien toch nog een derde vanwege de leuke kaartjes!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)