Trend: witte winterse laarzen

Witte winterse laarzen
Witte winterse laarzen

Oké, eerlijk is eerlijk, je moet er niet mee door de regen fietsen, maar verder is dit een hele fijne winterse trend: witte laarzen. Wij doken in de webshop van Manfield om de mooiste witte (en ook wat crèmekleurige) laarzen voor je te zoeken.

 

Chelsea boots
Chelsea boots

Chelsea boots
Super comfortabel zijn ze, deze Chelsea boots en ze zijn ook nog eens helemaal on trend deze winter. Door de elastieken instap trek je makkelijk aan. Manfield heeft Chelsea boots in verschillende modellen en verschillende wittinten. Combineer ze met een rokje voor een stoer accent of draag ze bij een jeans voor een casual look. 

Witte snowboots
Witte snowboots

Snow boots 
Deze beige snowboots hebben een zool van 4 cm en zijn gevoerd met wol. De buitenkant is  van leer en suède. Heerlijk dus op die koude winterse dagen, zo houd je je voeten wel warm.

Hoge laarzen met hak
Hoge laarzen met hak

Laarzen met hak
Oeh, dit is onze persoonlijke favoriet, deze prachtige halfhoge suède laars met een hak van 7 cm. Heel mooi onder een lange jurk of rok, maar zeker ook onder een slim fit jeans. Het model rechts is een echte stijlvolle en vrouwelijke hoge laars. De hak is maar liefst 9 cm hoog, maar je omdat het een brede hak is, loop je er zo op weg. Mooi in combinatie met een midi skirt.

Enkellaarsjes
Enkellaarsjes

Enkellaarsjes
Dit enkellaarsje is een echte allemansvriend. Zo makkelijk te combineren met een baggy jeans voor een casual look, maar je draagt ze net makkelijk onder je nette outfit naar kantoor of onder een jurkje en rok voor een etentje met vriendinnen. Dit leren enkellaarsje shop je bij Manfield in maar liefst zeven verschillende kleuren, waaronder wit en zilver leer en beige en lila suède.

Met blokhak
Met blokhak

Blokhak
Laarsjes met een blokhak geven ons altijd een beetje een ‘70 vibe, zeker in combinatie met een kleurrijke outfit. Dit model in de kleur latte heeft een blokhak van 8,5 cm en een ietwat vierkante neus. Verstop deze mooie laarsjes niet onder een lange jurk, maar draag hier juist een kort model bij. Ze staan ook heel leuk onder een enkellange high waisted jeans.

Loop zo met je witte laarzen het voorjaar in!
Loop zo met je witte laarzen het voorjaar in!

 

 

 

reacties op dit blog (1)

27 januari 2022
Diana van os
Wauw ik vind ze super Hot!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)