Sneakers om verliefd op te worden!

pareltjes van sneakers
pareltjes van sneakers

Sneakers, ik ben er gek op en je kunt er nóóit genoeg van hebben. Stoer, basic, schattig, zwart of in kleur. Hoe meer, hoe beter. En laat mijn oog nou gevallen zijn op deze vrolijke sneakers met bloemenprints van La Vie de Gigi. Zo leuk met die geborduurde details, I want them!

Want zeg nou zelf, deze sneakers van het merk KEDS zien er toch te vrolijk uit? En naast dat ze er mooi uit zien, nu ook nog eens in de aanbieding zijn (wees er snel bij!), lopen ze ook nog eens comfortabel door het ortholite voetbed. Nu alleen nog kiezen welke het wordt. En ik kan al zo moeilijk kiezen..

sneakers met palmmotief
sneakers met palmmotief

Wat dacht je van deze vette sneaker met palmmotief en de zool die aan de zijkant afgezet is met jute. Die is lekker stoer toch?! Leuk ook onder een zwarte broek zoals op de foto. Hmm deze ga ik onthouden!

bloemenprints
bloemenprints

Of toch liever één van de bloemenprints? Die instapper met geborduurde bloemen, prachtig! Maar die andere twee prints zijn ook zo leuk. Eén ding is zeker. Welke je ook kiest, ze zijn allemaal een echte eyecatcher en te leuk om alleen de hond mee uit te laten;)

prachtig stationary
prachtig stationary

En weet jij al welke sneaker het wordt? Mocht je er nog heel even over na willen denken, neem dan ook even een kijkje bij de andere spullen in de webshop van La Vie de Gigi. Want deze zijn leuk zeg! Eigenaresse Gilberte startte deze webshop in mooie vintage items, die je kunt combineren met nieuwe beauties. Bloemig keukentextiel, heerlijke wollen dekens maar ook stationery om blij van te worden. Kijk die kaarten eens, wat een pareltjes. Die zijn zowel leuk om te versturen als te ontvangen. En die notepads, ook al zo mooi.

een drankje in stijl
een drankje in stijl

Even bijkomen van de warme dagen - en het online shoppen ;-) - met een zomers drankje? Hoe kan dat beter in deze vintage glazen in combinatie met dit leuke dienblad. Zo stijlvol!

bloemen aan de muur
bloemen aan de muur

En om het helemaal af te maken mag deze vrolijke bloemenslinger niet ontbreken. Nieuwe schoenen, een heerlijk drankje erbij en deze slinger aan de muur: wat wil de mens nog meer?!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)