SALE 10 keer met korting de leukste fashion shoppen

Yay! sale!
Yay! sale!

Het regent kleine prijsjes, want is het januari en dan verkopen veel shops hun leuke producten met korting tijdens de winter sale. Wij zetten 10 on trend fashion shops voor je op een rij met te gekke sale items.

Marjolein Elisabeth
We zijn dol op de altijd prachtige en tijdloze mode van Marjolein Elisabeth. Stijlvol voor kantoor, comfortabel voor thuis en casual voor een drankje met je vriendinnen. Je shopt nu je favoriete kleding met korting die kan oplopen tot 50%. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze overslagjurk met zebraprint? Leuk met laarzen, hakken én sneakers!

Marjolein Elisabeth
Marjolein Elisabeth

Zusss
Shoppen bij Zusss is altijd een feestje, want wat een leuke kleding. En dat feestje is nu helemaal compleet met winterse kortingen tot maar liefst 70%. Dus heb je nog een heerlijke coltrui nodig, een sportieve jurk of een stoere zwart leren rok, dan ben je bij Zusss aan het goede adres. En als je dan toch online bent, check dan ook meteen even de wonen en lifestyle items.

Zusss
Zusss

Pom-Amsterdam
De mooiste items van POM-Amsterdam shop je nu met een heerlijke stapelkorting. Hoe meer items je koopt, hoe meer korting je krijgt. En dat begint al bij 30% korting op je eerste item (40% bij twee stuks en 50% bij drie stuks). Check snel welke te gekke truien, jurken, broeken en nog veel meer je nu voor een nóg leukere prijs kunt scoren.

POM-Amsterdam
POM-Amsterdam

Dwrs Label
Vaste bezoekers van Flavourites Live kennen de laarzenen sneakers van Dwrs Label vast en zeker. Stoere boots met een vleugje Western, on trend sneakers, metallic enkellaarsje in te gekke kleurencombinaties. You’ll love it! En al ben je misschien nog niet toe aan een nieuw paar schoenen vanwege al dat thuiswerken, grijp nu je kans en shop alvast een nieuw paar met korting.

Dwrs Label
Dwrs Label

Sophie Stone
Wij zijn dol op de duurzame en fair trade collectie van Sophie Stone. Je vindt hier merken als Armed Angels, Dedicated, Alchemist en Kings of Indigo. Allemaal fashion met oog voor mens en milieu. Wil jij nou ook graag meer bewust kleding kopen, maar vind je het soms nog wat prijzig? Dan word je heel blij van de sale van Sophie Stone. En niet alleen een deel van de huidige winter mode is afgeprijsd, er zijn ook nog zomerse items beschikbaar. Kun je vast shoppen van the summer of ‘21.

Sophiestone
Sophiestone

De Klaproos
In deze shop kan echt iedereen wat leuks vinden. De Klaproos heeft namelijk zo’n diverse en toffe kleding, schoenen en accessoires. Als je van uitbundige prints en King Louie jurkjes houdt, ben je hier aan het goede adres. Maar ook de basic en tijdloze By-Bar items shop je hier. En eigenlijk ook alles wat daartussen zit, inclusief een groot aantal duurzame merken. Shoppen bij De Klaproos is nu extra leuk, want je ontvangt maar liefst 40%. 

De  Klaproos
De Klaproos

Plein Publique
We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn momenteel uit te tekenen in comfi pants en heerlijke coltruien op onze thuiswerkplekken. Want zeg nou zelf, er is niks zo vervelend als met een koud nekje achter de latop te zitten. Plein Publique heeft super fijne coltruien, met streepjes, met stippen, effen en in verschillende mooie kleuren. Heel soms - niet te vaak - hebben ze sale. Dat is dan ook hét moment om je kans te grijpen.

Plein Publique
Plein Publique

Retroverso
Het is solden bij Retroverso! Wat een heerlijk woord is dat solden toch, net als de kleurrijke fashion die altijd dat vleugje Sixties en Seventies heeft. Je vindt hier merken als Zilch, Froy&Dind, 4Funky Flavours en Sugarhill Brighton. Ga je voor een complete retro look of combineer je een fijne retro sweater met jeans? Allebei leuk en zeker nu je de sale items met 50% korting shopt. Have fun!

Retroverso
Retroverso

Sissy-Boy
Bij Sissy-Boy kunnen we ons virtuele winkelmandje wel blijven vullen, zo veel leuks is er te vinden (zeker als je ook  nog afdwaalt naar de Homeland afdeling, of de voor Kids). Anyway, het is sale! En dat betekent dat je je capsule wardrobe weer kunt aanvullen met tijdloze items en fijne basics. Vooral als je van kleur houdt, kun je tijdens deze wintersale echt de mooiste truien, jurken, broeken en shirts vinden. 

Sissy-Boy
Sissy-Boy

Melina C
We zouden het bijna vergeten tijdens het vele thuiswerken, maar een tijdloze en stijlvolle tas is altijd fijn om te hebben. We sjouwen er immers ons hele hebben en houden in mee. Nu is dus hét moment om een fijn nieuw exemplaar te scoren waar je straks als je weer lekker op pad mag gaan flink mee kunt shinen. Meline C heeft leren tassen in alle soorten, maten en stijlen. Of je nou een tas gebruikt om mee te nemen naar je werk, voor een rondje door de supermarkt of een night on the town, je vindt in de outlet te gekke clutches, tote bags, schoudertassen en veel meer voor hele fijne prijsjes!

Melina C
Melina C

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)